Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 21:53

19
خرداد
ترشی بادمجان

ترشی بادمجان

روش تهیه ترشی بادمجان

منیژه غفوری

 

 

مواد لازم برای حدود 2 كیلوگرم

بادمجان                                   1/5 كیلوگرم

سركه‌ سفید                            1 لیتر (4 پیمانه)

نمك                                       به میزان لازم

تمرهندی                               1 بسته

آبغوره                                    350 میلی‌لیتر

خیارشور حلقه‌ای خرد كرده      200 گرم

گردوی خرد كرده                    100 - 200 گرم

سیر خرد كرده                       1 - 2 بوته

فلفل دلمه‌ای رنگی، خرد كرده 3 عدد

رب انار                                350 میلی‌لیتر

روش تهیه ترشی بادمجان

بادمجان‌ها را بشوئید، كلاهك آن را جدا سازید و مكعبی خرد كنید. آنگاه بادمجان، سركه و قدری نمك، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، روی اجاق بپزید. حالا تمرهندی را در آبغوره بخیسانید و صاف كنید. سپس بادمجان پخته، خیارشور، گردو، سیر، فلفل، سس تمرهندی، رب انار و اندكی نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس به میزان كافی سركه به آن بیفزائید و ترشی را در شیشه‌های استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این ترشی بلافاصله پس از آماده شدن قابل مصرف است. اما چنانچه ترشی را پس از 2-3 روز مصرف كنید، طعم و مزه‌ بهتری خواهد داشت!

 

برچسب ها: ترشی، آموزش ترشی، آشپزی با ترشی، روش تهیه ترشی، ترشی بادمجان، ترشی با بادمجان، مواد لازم ترشی بادمجان تعداد بازديد: 2178 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز