منیژه غفوری
مواد لازم برای حدود 2 كیلوگرم
بادمجان 1/5 كیلوگرم
سركه سفید 1 لیتر (4 پیمانه)
نمك به میزان لازم
تمرهندی 1 بسته
آبغوره 350 میلیلیتر
خیارشور حلقهای خرد كرده 200 گرم
گردوی خرد كرده 100 - 200 گرم
سیر خرد كرده 1 - 2 بوته
فلفل دلمهای رنگی، خرد كرده 3 عدد
رب انار 350 میلیلیتر
روش تهیه ترشی بادمجان
بادمجانها را بشوئید، كلاهك آن را جدا سازید و مكعبی خرد كنید. آنگاه بادمجان، سركه و قدری نمك، در قابلمهی مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، روی اجاق بپزید. حالا تمرهندی را در آبغوره بخیسانید و صاف كنید. سپس بادمجان پخته، خیارشور، گردو، سیر، فلفل، سس تمرهندی، رب انار و اندكی نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس به میزان كافی سركه به آن بیفزائید و ترشی را در شیشههای استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این ترشی بلافاصله پس از آماده شدن قابل مصرف است. اما چنانچه ترشی را پس از 2-3 روز مصرف كنید، طعم و مزه بهتری خواهد داشت!