نفیسه قنبری
مواد لازم برای4 نفر
برنج 300 گرم (2 پیمانه)
نمك به میزان لازم
ماست 200 گرم
زردهی تخممرغ 2 عدد
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع یا كره 100 - 150 گرم
گوجهفرنگی حلقهای خرد كرده 2 عدد متوسط
بادمجان حلقهای خرد كرده و سرخكرده 3 عدد
روش تهیه تهچين بادمجان و گوجهفرنگی
برنج را با نمك بخیسانید، در آب جوش بپزید و در صافی بریزید. آنگاه ماست، زردههای تخممرغ، نمك، زعفران و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس برنج آبكشیده را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید. حالا یكسوم از این مخلوط را در ظرف نسوز چربكرده بریزید و رویش را صاف كنید. گوجهفرنگیها را در روغن تفت دهید و نیمی از آن را روی برنج بچینید.
اكنون نیمی از بادمجان سرخكرده را نیز روی گوجهفرنگیها قرار دهید و نیمی از باقیماندهی برنج را رویش بریزید. اینك دوباره روی برنج را با حلقههای گوجهفرنگی و بادمجان بپوشانید و باقیماندهی برنج را بیفزائید. رویش را صاف كنید و قدری بفشارید. آنگاه روی تهچین را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 1 - 5/1 ساعت، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید تا تهچین برشته و طلائی رنگ شود. اكنون تهچین را برای پذیرائی، در دیس مناسبی برگردانید.