نفیسه قنبری
مواد لازم برای 6 نفر
فیله مرغ خرد كرده 1 كیلوگرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیر 1 حبه
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
بادمجان 10 عدد
روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم
سس سفید حدود 900 میلیلیتر
پنیر گودای رنده كرده 100 گرم
روش تهیه گراتن بادمجان و مرغ
فیله مرغ را با پیاز و سیر بپزید و هنگام پخت اندكی نمك و فلفل به آن بیفزائید. در این میان، پوست بادمجانها را بگیرید و حلقهحلقه كنید. روی بادمجانها نمك بپاشید و در روغن سرخ كنید. آنگاه ظرف نسوز و مناسبی را بردارید و اندكی سس سفید در آن بریزید.
سپس یك ردیف از حلقههای بادمجان رویش بچینید و فیله مرغ را روی بادمجان بگذارید. حالا قدری سس سفید روی مرغ بریزید و پنیر بپاشید. حالا باقیمانده بادمجانها را روی آن بچینید و با باقیمانده سس و پنیر، رویش را بپوشانید. اكنون گراتن را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید.
یادآوری: برای تهیه سس سفید؛ 75 گرم كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. آنگاه 75 گرم آرد به آن بیفزائید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. اكنون قدری نمك و 900 میلیلیتر شیر را كمكم بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید تا قدری غلیظ شود.