ژینوس نوروزی
مواد لازم پاستا با سس بادمجان و گوشت
برای4 نفر
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
بادمجان مكعبی خرد كرده 2 عدد متوسط
سیر له كرده 2 حبه
چیلی ریز خرد كرده 1 عدد
گوشت چرخكرده 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
آب گوشت 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
كنسرو گوجهفرنگی 1 قوطی 400 گرمی
جعفری خرد كرده 30 گرم
پاستا یك بستهی 750 گرمی
روش تهیه پاستا با سس بادمجان و گوشت
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز و بادمجان را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شوند. آنگاه سیر و چیلی را بیفزائید و یك دقیقه، تفت دهید تا عطرشان بلند شود. سپس گوشت را همراه با نمك و فلفل، درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا آب گوشت و گوجهفرنگی را بیفزائید و سس را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه غلیظ شود، بپزید. اكنون جعفری را نیز درون سس بریزید و پس از 2 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید. حالا پاستا را بپزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سس بادمجان و گوشت را رویش بریزید.