Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 03:22

11
مهر
پاستا با سس بادمجان و گوشت

پاستا با سس بادمجان و گوشت

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز و بادمجان را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شوند.

ژینوس نوروزی

 

مواد لازم پاستا با سس بادمجان و گوشت

برای4 نفر

 

روغن زیتون           1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده         1 عدد متوسط

بادمجان مكعبی خرد كرده       2 عدد متوسط

سیر له كرده             2 حبه

چیلی ریز خرد كرده                1 عدد

گوشت چرخكرده     500 گرم

نمك و فلفل              به میزان لازم

آب گوشت               125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

كنسرو گوجه‌فرنگی                1 قوطی 400 گرمی

جعفری خرد كرده   30 گرم

پاستا        یك بسته‌ی  750 گرمی

 

روش تهیه پاستا با سس بادمجان و گوشت

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز و بادمجان را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شوند. آن‌گاه سیر و چیلی را بیفزائید و یك دقیقه، تفت دهید تا عطرشان بلند شود. سپس گوشت را همراه با نمك و فلفل، درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا آب گوشت و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و سس را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه غلیظ شود، بپزید. اكنون جعفری را نیز درون سس بریزید و پس از 2 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید. حالا پاستا را بپزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سس بادمجان و گوشت را رویش بریزید.

 

برچسب ها: پاستا، پاستا با سس، پاستا با سس بادمجان و گوشت، مواد لازم پاستا، روش تهیه پاستا، سس پاستا تعداد بازديد: 867 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز