مرضیه مرشدی
مواد لازم برای4 نفر
بادمجان 8 عدد
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
پیاز حلقهای خرد كرده 2 عدد
سیر له كرده 3 حبه
فیلهی گوجهفرنگی، درشت خرد كرده 6 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روش تهیه یتیمچه
پوست بادمجانها را بگیرید و به مكعبهای 3-4 سانتیمتری، خرد كنید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائیرنگ شود. حالا سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حالا بادمجان، گوجهفرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز درون تابه بریزید و بگذارید خوراك بپزد و جا بیفتد.