Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:16

19
خرداد
یتیمچه

یتیمچه

روش تهیه یتیمچه

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای4 نفر

بادمجان                                              8 عدد

روغن مخصوص سرخ كردن                     به میزان لازم

پیاز حلقه‌ای خرد كرده                          2 عدد

سیر له كرده                                      3 حبه

فیله‌ی گوجه‌فرنگی، درشت خرد كرده    6 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه                         به میزان لازم

روش تهیه یتیمچه

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و به مكعب‌های 3-4 سانتیمتری، خرد كنید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. حالا سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حالا بادمجان، گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز درون تابه بریزید و بگذارید خوراك بپزد و جا بیفتد.

 

برچسب ها: روش تهیه یتیمچه، یتیمچه، آموزش یتیمچه، مواد لازم یتیمچه، آشپزی با یتیمچه، مواد تهیه یتیمچه تعداد بازديد: 730 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز