Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 22:23

19
خرداد
تیل قاتق

تیل قاتق

روش تهیه تیل قاتق

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای4- 6 نفر

گوجه‌فرنگی                         4 عدد

روغن                                 به میزان لازم

پیاز                                   1 عدد درشت

گردوی آسیاب كرده             200 گرم

آب                                   1 لیتر (4 پیمانه)

رب انار                            1 قاشق سوپخوری

نمك                               به میزان لازم

فلفل سیاه                      یك‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه                          یك‌دوم قاشق چایخوری

سیرداغ                           1 قاشق چایخوری

بادمجان خرد و سرخكرده   5 عدد

روش تهیه تیل قاتق

گوجه‌فرنگی‌ها را چند دقیقه، در آب‌جوش قرار دهید و پوستشان را بگیرید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها را خرد كنید و در قدری روغن، تفت دهید. سپس پیاز را رنده كنید و درون گوجه‌فرنگی بریزید و 5 دقیقه، بپزید. حالا گردو‌، آب، رب انار، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و در حدود یك ساعت، خورش را با حرارت ملایم بپزید.

همینكه خورش جا افتاد، سیرداغ و بادمجان را به آن بیفزائید و 20 دقیقه‌ی دیگر، تیل‌قاتق را بپزید. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل كنید.

 

 

برچسب ها: روش تهیه تیل قاتق، تیل قاتق، آموزش تیل قاتق، مواد لازم تیل قاتق، قاتق، آشپزی با قاتق تعداد بازديد: 997 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز