مرضیه مرشدی
مواد لازم برای4- 6 نفر
گوجهفرنگی 4 عدد
روغن به میزان لازم
پیاز 1 عدد درشت
گردوی آسیاب كرده 200 گرم
آب 1 لیتر (4 پیمانه)
رب انار 1 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه یكدوم قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
سیرداغ 1 قاشق چایخوری
بادمجان خرد و سرخكرده 5 عدد
روش تهیه تیل قاتق
گوجهفرنگیها را چند دقیقه، در آبجوش قرار دهید و پوستشان را بگیرید. آنگاه گوجهفرنگیها را خرد كنید و در قدری روغن، تفت دهید. سپس پیاز را رنده كنید و درون گوجهفرنگی بریزید و 5 دقیقه، بپزید. حالا گردو، آب، رب انار، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و در حدود یك ساعت، خورش را با حرارت ملایم بپزید.
همینكه خورش جا افتاد، سیرداغ و بادمجان را به آن بیفزائید و 20 دقیقهی دیگر، تیلقاتق را بپزید. اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل كنید.