Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 12:30

19
خرداد
خوراك خاویار بادمجان

خوراك خاویار بادمجان

روش تهیه خوراك خاویار بادمجان

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

روغن مایع                                                   به میزان لازم

پیاز خرد كرده                                               1 عدد

سیر له كرده                                               5 حبه

فلفل دلمه‌ای قرمز كبابی و خرد كرده              2 عدد

رب گوجه‌فرنگی                                          3 قاشق سوپخوری

بادمجان كبابی و خرد كرده                           3 عدد درشت

نمك و فلفل                                              به میزان لازم

گوجه‌فرنگی كبابی و خرد كرده                     3 عدد

آبلیموی تازه                                            2 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد كرده                                2 قاشق سوپخوری

روش تهیه خوراك خاویار بادمجان

قدری روغن در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید، تا اندكی نرم شود. آن‌گاه سیر را  بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای را نیز درون تابه بریزید و اندكی تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی و بادمجان را افزوده و 10 دقیقه، تفت دهید.

اكنون نمك، فلفل، گوجه‌فرنگی، آبلیمو و جعفری را هم درون تابه بریزید و مخلوط كنید. در تابه‌ را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 10 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید تا جائیكه آب خوراك كشیده شود. اینك خوراك خاویار بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با نان سنتی میل كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه خوراک، خوراک بادمجان، خوراک خاویار، آشپزی با خاویار، مواد لازم خوراک خاویار، آموزش خوراک خاویار، خوراک با بادمجان، خوراک با خاویار تعداد بازديد: 1817 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز