ایران كوهستانی
مواد لازم برای 2 نفر
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 5 حبه
فلفل دلمهای قرمز كبابی و خرد كرده 2 عدد
رب گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری
بادمجان كبابی و خرد كرده 3 عدد درشت
نمك و فلفل به میزان لازم
گوجهفرنگی كبابی و خرد كرده 3 عدد
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراك خاویار بادمجان
قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید، تا اندكی نرم شود. آنگاه سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا فلفل دلمهای را نیز درون تابه بریزید و اندكی تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی و بادمجان را افزوده و 10 دقیقه، تفت دهید.
اكنون نمك، فلفل، گوجهفرنگی، آبلیمو و جعفری را هم درون تابه بریزید و مخلوط كنید. در تابه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 10 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید تا جائیكه آب خوراك كشیده شود. اینك خوراك خاویار بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با نان سنتی میل كنید.