فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان دلمهای 8 عدد
روغن مخصوص سرخ كردن 3-4 قاشق سوپخوری
آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
مواد لازم میانی
كنجد بو داده 40 گرم
بادام زمینی بینمك (بو داده) 60 گرم
شكر قهوهای 2 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
گشنیز ریز خرد كرده 30 گرم
سیر له كرده 1 قاشق چایخوری
آب 2 قاشق چایخوری
روش تهیه دلمه بادمجان هندی
بادمجانها را بشوئید. راه راه پوست بگیرید و قسمت سبز كلاهكشان را بگیرید. حالا ته بادمجانها را به شكل + ببرید به گونهای كه این برشها قطع نشود! سپس داخل بادمجانها را با مواد میانی پر كنید.
آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و بادمجانها را سرخ كنید تا دو طرفشان طلائیرنگ شود. مراقب باشید تا هنگام سرخ كردن بادمجانها، مواد میانی آنها بیرون نریزد! اكنون آب را در تابه بریزید و روی تابه را با فویل بپوشانید و 15-20 دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا بادمجانها نرم شوند. حالا دلمه بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی: كنجد، بادام زمینی، شكر، نمك، زردچوبه و فلفل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه مخلوط فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید و گشنیز، سیر و آب را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.