Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 13:19

19
خرداد
دلمه بادمجان هندی

دلمه بادمجان هندی

روش تهیه دلمه بادمجان هندی

فاطمه درویش

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان دلمه‌ای                       8 عدد

روغن مخصوص سرخ كردن         3-4 قاشق سوپخوری

آب                                         60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

كنجد بو داده                           40 گرم

بادام زمینی بی‌نمك (بو داده)    60 گرم

شكر قهوه‌ای                         2 قاشق سوپخوری

نمك                                    1 قاشق چایخوری

زردچوبه                              یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز                          یك‌دوم قاشق چایخوری

گشنیز ریز خرد كرده             30 گرم

سیر له كرده                       1 قاشق چایخوری

آب                                    2 قاشق چایخوری

روش تهیه دلمه بادمجان هندی

بادمجان‌ها را بشوئید. راه راه پوست بگیرید و قسمت سبز كلاهكشان را بگیرید. حالا ته بادمجان‌ها را به شكل + ببرید به گونه‌ای كه این برش‌ها قطع نشود! سپس داخل بادمجان‌ها را با مواد میانی پر كنید.

آن‌گاه روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و بادمجان‌ها را سرخ كنید تا دو طرفشان طلائی‌رنگ شود. مراقب باشید تا هنگام سرخ كردن بادمجان‌ها، مواد میانی آن‌ها بیرون نریزد! اكنون آب را در تابه بریزید و روی تابه را با فویل بپوشانید و 15-20 دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. حالا دلمه‌ بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

روش تهیه‌ مواد میانی: كنجد، بادام زمینی، شكر، نمك، زردچوبه و فلفل را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید و گشنیز، سیر و آب را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: دلمه بادمجان، روش تهیه دلمه بادمجان، آموزش دلمه بادمجان، دلمه بادمجان هندی، مواد لازم دلمه، مواد لازم دلمه بادمجان، دلمه هندی تعداد بازديد: 760 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز