اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
كدو سبز 1 عدد درشت
بادمجان 4 عدد درشت
روغن زیتون 4 قاشق چایخوری
پنیر فتای خرد كرده 180 گرم
ریحان خرد كرده 30 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمهای قرمز، پوست كنده 250 گرم
برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه دلمه بادمجان با پنیر فتا
كدو را با رنده مخصوص، به نوارهای باریك و بلند ببرید و در ظرف مناسبی قرار دهید. آنگاه رویشان آب جوش بریزید، روی ظرف را بپوشانید و چند دقیقه كنار بگذارید. سپس كدو را با آب سرد آبكشی كنید و خشك نمائید. اینك شش ظرف نسوز را به گنجایش 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) با سلیفون بپوشانید به گونهای كه سلیفون، حدود 5 سانتیمتر از لبه قالب بلندتر باشد.
حالا بادمجانها را از درازا ببرید و در ظرف مناسبی بریزید. 2 قاشق چایخوری روغن زیتون به آن بیفزائید و دو طرف بادمجانها را در تابه گریل، روی حرارت متوسط سرخ كنید و كنار بگذارید تا خنك شوند. اكنون پنیر فتا، باقیمانده روغن زیتون، ریحان، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا كف و دیوارهی ظرفها را با ورقههای بادمجان بپوشانید و به اندازهی 1 قاشق چایخوری سرپر از مایهی پنیری را درون بادمجانها بریزید و با پشت قاشق بفشارید. به گونهای كه ضخامت آن یك سانتیمتر باشد. حالا یك برش فلفل دلمهای روی این مایه بگذارید و دوباره یك قاشق چایخوری از مایه پنیری، رویش بریزید و صاف كنید.
اكنون ورقههای كدو را روی آن بچینید و بادمجانهای بیرون مانده از ظرف را روی هم تا كنید. سپس با سلیفون روی بادمجان را بپوشانید. اینك ظرفها را در سینی بچینید و دستكم 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا بادمجانهای پركرده را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با نعنا بیارائید.