اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای4 نفر
بادمجان 2 عدد متوسط
نمك به میزان لازم
روغن مایع مخصوص سرخكردن 2 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 1 حبه
فیله مرغ خرد كرده 2 عدد
فیله گوجهفرنگی خرد كرده 1 عدد متوسط
برنج پخته 100 گرم (یكدوم پیمانه)
پیازچه خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر گودای رنده كرده یكسوم پیمانه
پنیر پارمسان رنده كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه بادمجان پركرده با مرغ و پنیر
بادمجانها را از درازا نصف كنید و داخلشان را با قاشق درآورید. به گونهای كه 2 سانتیمتر از دیواره بادمجان باقی بماند. آنگاه به بادمجانها نمك بزنید و 30 دقیقه كنار بگذارید. سپس آنها را آبكشی كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه، خشك كنید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید.
پیاز، سیر و مرغ را بیفزائید و تفت دهید. اكنون گوجهفرنگی و گوشته خرد كرده بادمجانها را نیز بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. آنگاه نیمی از برنج را به این مخلوط بیفزائید و داخل بادمجانها را با آن پر كنید.
سپس باقیمانده برنج، پیازچه و هر دو پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا این مخلوط را نیز روی بادمجانها بریزید و آنها را در سینی فر بچینید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه، بپزید.