اعظم گلزارمنش
مواد لازم آش بادمجان
برای حدود 4 - 6 نفر
گوشت سردست گوسفند 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آب 2 لیتر
لوبیا سفید 100 گرم
لوبیا چیتی 100 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم
نخود 80 گرم
بادمجان 1 كیلوگرم
روغن 100 گرم
بلغور گندم 250 گرم
پیازداغ 5 قاشق سوپخوری
نعنا داغ 3 قاشق سوپخوری
كشك 200 گرم
سیرداغ 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه آش بادمجان
گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را در قابلمهی مناسبی بریزید و همراه با 1 لیتر آب بپزید. آنگاه گوشت را ریش ریش كنید و كنار بگذارید. سپس لوبیاها و نخود را بخیسانید و بپزید. حالا پوست بادمجانها را بگیرید و خرد كنید و قدری نمك، رویشان بپاشید. پس از نیم ساعت، آنها را با هولهی كاغذی آشپزخانه خشك كنید و در روغن سرخ نمائید. اكنون باقیماندهی آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.
بلغور را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. اینك حبوبات پخته، گوشت، بادمجان، نیمی از پیازداغ و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. آنگاه كشك را درون آش بریزید و هم بزنید. حالا آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیماندهی پیازداغ، نعناداغ و سیر داغ بیارائید.