Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 09:34

19
خرداد
كشك بادمجان

كشك بادمجان

روش تهیه كشك بادمجان

 اعظم  گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

بادمجان                                           500 گرم

نمك و فلفل                                     به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ كردن                 به میزان لازم

زردچوبه                                         یك‌دوم قاشق چایخوری

پیازداغ                                           5 قاشق سوپخوری

كشك غلیظ                                    80 گرم

نعنا داغ                                         4 قاشق سوپخوری

سیرداغ                                        2 قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب‌كرده                        120 گرم (1 پیمانه)

روش تهیه كشك بادمجان

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و كلاهكش را جدا سازید. آن‌گاه بادمجان‌ها را از درازا نصف كنید، رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه كنار بگذارید. حالا بادمجان‌ها را با آب سرد بشوئید و روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. سپس در تابه‌ مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید.

حالا بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اكنون بادمجان‌ها را در قابلمه‌ مناسبی قرار دهید و 1 پیمانه آب، زردچوبه و 1 قاشق سوپخوری از پیازداغ به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. حالا بادمجان را با قاشق چوبی هم بزنید تا له شود.

اینك كشك، نیمی از نعنا داغ، نیمی از پیازداغ، نیمی از سیرداغ، نیمی از گردو و فلفل را درون كشك بادمجان بریزید و مخلوط كنید. اكنون كشك بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ گردو، نعناداغ، پیازداغ و سیرداغ بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با بادمجان، بادمجان، کشک بادمجان، کشک، آشپزی با کشک، روش تهیه کشک بادمجان، مواد لازم کشک بادمجان تعداد بازديد: 757 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز