پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم
پودر تخم گشنیز 10 قاشق سوپخوری
هل سبز 5 عدد
زیره سبز آسیاب كرده 4 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 5 قاشق سوپخوری
پودر پیاز 3 قاشق سوپخوری
پودر سیر 2 قاشق سوپخوری
دارچین 3 قاشق سوپخوری
زنجفیل 2 قاشق سوپخوری
نمك دریا 1 قاشق چایخوری
نمك آشپزخانه 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه ادویه مرغ
تخم گشنیز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، یك دقیقه تفت دهید. آنگاه هل را بیفزائید و اندكی آن را تفت دهید. مراقب باشید كه ادویهها نسوزد!
همینكه تخم گشنیز و هل خنك شد، آن را آسیاب كنید و با ادویههای دیگر، مخلوط نمائید. ادویه را در شیشه دردار نگه دارید.