Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 16:23

25
آبان
پيراشكی گوجه‌فرنگی

پيراشكی گوجه‌فرنگی

آرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط و الك كنید. آن‌گاه كره، تخم‌مرغ‌ها و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید.

منیژه غفوری


مواد لازم پيراشكی گوجه‌فرنگی

برای 36 عدد
آرد                                      450 گرم
بیكینگ‌پودر                            2 قاشق چایخوری
كره‌ی آبكرده                          135 گرم
تخم‌مرغ همزده                      2 عدد
پوره‌ی گوجه‌فرنگی                 100 گرم
آرد                                      450 گرم

مواد لازم میانی
روغن سرخ كردنی                  1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده                         1 عدد ریز
قارچ خرد كرده                        200 گرم
فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده     2 عدد
كلم سفید رشته‌ای خرد كرده    100 گرم
جعفری خرد كرده                    5 قاشق سوپخوری
سس گوجه‌فرنگی                   2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل                           به میزان لازم
پودر آویشن                           یك‌دوم قاشق چایخوری

روش تهیه پيراشكی گوجه‌فرنگی

آرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط و الك كنید. آن‌گاه كره، تخم‌مرغ‌ها و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید. سپس آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم‌سانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس هر بار یك قاشق سوپخوری از مواد میانی، روی خمیر بگذارید و خمیر با به شكل نیم‌دایره تا كنید. لبه‌های خمیر را با چنگال بفشارید تا خوب بهم بچسبند. حالا پیراشكی‌ها در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 12-15 دقیقه بپزید. آن‌گاه پیراشكی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: پيراشكی گوجه‌فرنگی، مواد لازم پيراشكی گوجه‌فرنگی، روش تهیه پيراشكی گوجه‌فرنگی، انواع پیراشکی، آموزش پیراشکی، پیراشکی تعداد بازديد: 803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز