ایران كوهستانی
مواد لازم پلوی گوجهفرنگی و قارچ
برای 4 نفر
برنج باسماتی 200 گرم
روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
پورهی گوجهفرنگی 2 عدد
گوجهفرنگی خرد كرده 2 عدد
سیاهدانه یكدوم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
قارچ چهار قاچ كرده 200 گرم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیمو از یك لیمو
گشنیز خرد كرده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه پلوی گوجهفرنگی و قارچ
برنج را با نمك و آب بخیسانید، بپزید و آبكشی كنید. آنگاه نیمی از روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پوره گوجهفرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس گوجهفرنگی خرد كرده، سیاهدانه و پودر فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید. حالا باقیماندهی روغن را در تابهی دیگری بریزید و قارچ را با حرارت تند، در آن تفت دهید تا طلائیرنگ شود.
اكنون قارچ را به مخلوط گوجهفرنگی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا برنج، نمك، فلفل و آبلیمو را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا گرم شود. اینك پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.