Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 19:11

24
آبان
پلوی گوجه‌فرنگی و قارچ

پلوی گوجه‌فرنگی و قارچ

برنج را با نمك و آب بخیسانید، بپزید و آبكشی كنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

ایران كوهستانی

 

مواد لازم پلوی گوجه‌فرنگی و قارچ

برای 4 نفر

برنج باسماتی                   200 گرم

روغن مایع                         4 قاشق سوپخوری

پوره‌ی گوجه‌فرنگی               2 عدد

گوجه‌فرنگی خرد كرده           2 عدد

سیاهدانه                           یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز                     یك‌دوم قاشق چایخوری

قارچ چهار قاچ كرده                200 گرم

نمك و فلفل سیاه                  به میزان لازم

آبلیمو                                  از یك لیمو

گشنیز خرد كرده برای تزئین      به میزان لازم

روش تهیه پلوی گوجه‌فرنگی و قارچ 

برنج را با نمك و آب بخیسانید، بپزید و آبكشی كنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پوره گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی خرد كرده، سیاهدانه و پودر فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید. حالا باقیمانده‌ی روغن را در تابه‌ی دیگری بریزید و قارچ را با حرارت تند، در آن تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

اكنون قارچ را به مخلوط گوجه‌فرنگی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا برنج، نمك، فلفل و آبلیمو را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا گرم شود. اینك پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش پلو، پلوی گوجه‌فرنگی و قارچ، مواد لازم پلوی گوجه‌فرنگی و قارچ، روش تهیه پلوی گوجه‌فرنگی و قارچ، پلوی گوجه فرنگی تعداد بازديد: 784 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز