Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:03

1
تیر
كوفته در سس گوجه‌فرنگی

كوفته در سس گوجه‌فرنگی

روش تهیه كوفته در سس گوجه‌فرنگی

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

گوشت چرخكرده                    400 گرم

پیازچه خرد كرده                     2 قاشق سوپخوری

زنجفیل رنده كرده                   2 قاشق سوپخوری

نمك                                     1 قاشق چایخوری

پودر عصاره مرغ                      1 قاشق سوپخوری

سركه                                  1 قاشق سوپخوری

روغن كنجد                           1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه                           1 قاشق سوپخوری

سفیده تخم‌مرغ                     2 عدد

آرد ذرت                                1 قاشق سوپخوری

فیله گوجه‌فرنگی خرد كرده      2 عدد

سس گوجه‌فرنگی                 2 قاشق سوپخوری

آب گرم                               250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

روش تهیه كوفته در سس گوجه‌فرنگی

گوشت، پیازچه، زنجفیل، نمك، پودر عصاره مرغ، سركه، روغن، فلفل سیاه، سفیده‌های تخم‌مرغ و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و 3-5 دقیقه، ورز دهید. آن‌گاه از این مایه، كوفته قلقلی بسازید و در بشقاب بچینید. حالا كوفته‌ قلقلی‌ها را در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و در صافی بریزید.

سپس 2 قاشق سوپخوری روغن سرخ كردنی، در تابه عمیق و مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را به آن بیفزائید و تفت دهید. اكنون سس گوجه‌فرنگی را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب گرم را به مواد درون تابه بیفزائید و سس را خوب مخلوط كنید.

سپس كوفته قلقلی‌ها را در سس بریزید و 10-20 دقیقه، بپزید. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان میل كنید.

 

برچسب ها: کوفته، آشپزی با گوجه فرنگی، روش تهیه کوفته، كوفته در سس گوجه‌فرنگی، کوفته در سس، آموزش کوفته، کوفته گوجه فرنگی تعداد بازديد: 794 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز