مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخكرده 400 گرم
پیازچه خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
پودر عصاره مرغ 1 قاشق سوپخوری
سركه 1 قاشق سوپخوری
روغن كنجد 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری
سفیده تخممرغ 2 عدد
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
فیله گوجهفرنگی خرد كرده 2 عدد
سس گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
آب گرم 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روش تهیه كوفته در سس گوجهفرنگی
گوشت، پیازچه، زنجفیل، نمك، پودر عصاره مرغ، سركه، روغن، فلفل سیاه، سفیدههای تخممرغ و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و 3-5 دقیقه، ورز دهید. آنگاه از این مایه، كوفته قلقلی بسازید و در بشقاب بچینید. حالا كوفته قلقلیها را در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و در صافی بریزید.
سپس 2 قاشق سوپخوری روغن سرخ كردنی، در تابه عمیق و مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا گوجهفرنگیها را به آن بیفزائید و تفت دهید. اكنون سس گوجهفرنگی را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه آب گرم را به مواد درون تابه بیفزائید و سس را خوب مخلوط كنید.
سپس كوفته قلقلیها را در سس بریزید و 10-20 دقیقه، بپزید. اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان میل كنید.