Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:06

19
خرداد
خوراك گوجه‌فرنگی و مرغ

خوراك گوجه‌فرنگی و مرغ

روش تهیه خوراك گوجه‌فرنگی و مرغ

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم

ران مرغ                                    8 عدد درشت

سس گوجه‌فرنگی مخصوص         350 گرم

قارچ                                         300 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده               30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

ریحان ریز خرد كرده                    4 قاشق سوپخوری

آب مرغ                                    350 میلی‌لیتر

سیب‌زمینی اسلامبولی             500 گرم

روغن زیتون                            40 میلی‌لیتر

روش تهیه خوراك گوجه‌فرنگی و مرغ

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه قدری روغن مخصوص سرخ كردنی، در تابه بریزید و ران‌های مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. حالا مرغ را همراه با سس گوجه‌فرنگی مخصوص، قارچ، پنیر پارمسان و نیمی از ریحان، در ظرف نسوز بریزید و آب مرغ را به آن بیفزائید.

سپس خوراك را به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید. در این میان سیب‌زمینی‌ها را بپزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید. حالا خوراك مرغ را به سیب‌زمینی بیفزائید و باقیمانده‌ ریحان و روغن زیتون را رویش بریزید.

یادآوری: برای تهیه‌ سس گوجه‌فرنگی مخصوص، 350 گرم گوجه‌فرنگی مینیاتوری را پوره و صاف كنید. آن‌گاه پوره‌ به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید و 15-20 دقیقه، روی حرارت بجوشانید. سپس آن را از روی اجاق بردارید و 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان را همراه با 2 قاشق سوپخوری ریحان خرد كرده به سس بیفزائید.

 

برچسب ها: خوراک، روش تهیه خوراک، خوراک مرغ، خوراک گوجه فرنگی، خوراک با مرغ، آموزش خوراک تعداد بازديد: 620 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز