اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
گوجهفرنگی 1 كیلوگرم
كره 40 گرم
فیلهی مرغ خلالی خردكرده 200 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
هویج خردكرده 2 عدد
آب مرغ 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
سركه 2 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
نعنای خردكرده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
خامه برای تزئین به میزان لازم
برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم نان تست پنیری
نان تست 4 تكه
پنیر موزارلا 80 گرم
روش تهیه
ابتدا گوجهفرنگیها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش، بریزید. آنگاه در آب سرد قرار دهید و پوستشان را بگیرید. سپس آنها را 4 قاچ كنید و كنار بگذارید. حالا در تابهی مناسبی، نیمی از كره را روی اجاق آب كنید و فیلههای مرغ را در آن، تفت دهید.
اینك باقیماندهی كره را در تابهی دیگری بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز و هویج را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. اكنون گوجهفرنگیها، آب مرغ، رب گوجهفرنگی، سركه، شكر، نعنا، نمك، فلفل، پیاز و هویج را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.
حال مایهی به دست آمده را در قابلمهی مناسبی، بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، روی اجاق بپزید. سپس فیلهی مرغ را به سوپ بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر، بپزید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی، بریزید و رویش را با تكههای نان تست پنیری، خامه و برگ نعنا، بیارائید.
روش تهیهی نان تست پنیری
اطراف نانها را ببرید و دور بریزید. بعد آنها را در سینی فر بگذارید و رویش پنیر بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، نانها را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، برشته كنید.