Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:45

8
اسفند
سوپ گوجه‌فرنگی

سوپ گوجه‌فرنگی

ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش، بریزید. آن‌گاه در آب سرد قرار دهید و پوست‌شان را بگیرید. سپس آنها را 4 قاچ كنید و كنار بگذارید. حالا در تابه‌ی مناسبی، نیمی از كره را روی اجاق آب كنید و فیله‌های مرغ را در آن، تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوجه‌فرنگی                         1 كیلوگرم

كره                                     40 گرم

فیله‌ی مرغ خلالی خردكرده    200 گرم

پیاز خردكرده                        1 عدد

هویج خردكرده                      2 عدد

آب مرغ                                500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

رب گوجه‌فرنگی                     2 قاشق سوپخوری

سركه                                  2 قاشق سوپخوری

شكر                                   1 قاشق سوپخوری

نعنای خردكرده                      2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                          به میزان لازم

خامه‌ برای تزئین                    به میزان لازم

برگ نعنا برای تزئین              به میزان لازم

مواد لازم نان تست پنیری

نان تست                             4 تكه

پنیر موزارلا                          80 گرم

روش تهیه

ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش، بریزید. آن‌گاه در آب سرد قرار دهید و پوست‌شان را بگیرید. سپس آنها را 4 قاچ كنید و كنار بگذارید. حالا در تابه‌ی مناسبی، نیمی از كره را روی اجاق آب كنید و فیله‌های مرغ را در آن، تفت دهید.

اینك باقیمانده‌ی كره را در تابه‌ی دیگری بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز و هویج را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. اكنون گوجه‌فرنگی‌ها، آب مرغ، رب گوجه‌فرنگی، سركه، شكر، نعنا، نمك، فلفل، پیاز و هویج را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

حال مایه‌ی به دست آمده را در قابلمه‌ی مناسبی، بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، روی اجاق بپزید. سپس فیله‌ی مرغ را به سوپ بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، بپزید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی، بریزید و رویش را با تكه‌های نان تست پنیری، خامه و برگ نعنا، بیارائید.

روش تهیه‌ی نان تست پنیری

اطراف نان‌ها را ببرید و دور بریزید. بعد آنها را در سینی فر بگذارید و رویش پنیر بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، نان‌ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، برشته كنید.

 

برچسب ها: سوپ گوجه فرنگی، سوپ سبزیجات، طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، دستور پخت سوپ گوجه فرنگی، مواد مورد نیاز سوپ گوجه فرنگی، دستور پخت سوپ، روش تهیه سوپ گوجه فرنگی تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز