Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:52

10
بهمن
آش گوجه‌فرنگی

آش گوجه‌فرنگی

روش تهیه آش گوجه‌فرنگی

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم آش گوجه‌فرنگی

برای 8-10 نفر

برنج                               150 گرم

لپه                                150 گرم

روغن مایع                     2 قاشق سوپخوری

پیازداغ                         2 قاشق سوپخوری

زردچوبه                       1 قاشق چایخوری

نعناداغ                        4 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی            1 قاشق سوپخوری

آب گوجه‌فرنگی            500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

قرص عصاره‌ بره            2 عدد

آب جوش                    500 میلی‌لیتر

سبزی آش خرد كرده      350 گرم (تره، جعفری، شوید، ترخون و مرزه)

گوجه‌فرنگی خرد كرده     4 عدد

نمك و فلفل                  به میزان لازم

روش تهیه آش گوجه‌فرنگی

برنج و لپه را بخیسانید و لپه را بپزید. آن‌گاه روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازداغ، زردچوبه و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی و برنج را بیفزائید و بگذارید برنج بپزد.

حالا قرص عصاره‌ بره را در آب جوش حل كنید و همراه با لپه و سبزی، درون آش بریزید و بپزید. اكنون گوجه‌فرنگی خرد كرده، نمك و فلفل را نیز به آش بیفزائید و بگذارید جا بیفتد. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ نعناداغ بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه آش گوجه‌فرنگی، آشپزي با گوجه فرنگي، آش گوجه فرنگي، مواد لازم آش گوجه فرنگي، آموزش آش گوجه فرنگي تعداد بازديد: 640 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز