اعظم گلزارمنش
مواد لازم آش گوجهفرنگی
برای 8-10 نفر
برنج 150 گرم
لپه 150 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نعناداغ 4 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
آب گوجهفرنگی 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
قرص عصاره بره 2 عدد
آب جوش 500 میلیلیتر
سبزی آش خرد كرده 350 گرم (تره، جعفری، شوید، ترخون و مرزه)
گوجهفرنگی خرد كرده 4 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه آش گوجهفرنگی
برنج و لپه را بخیسانید و لپه را بپزید. آنگاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیازداغ، زردچوبه و نیمی از نعناداغ را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، آب گوجهفرنگی و برنج را بیفزائید و بگذارید برنج بپزد.
حالا قرص عصاره بره را در آب جوش حل كنید و همراه با لپه و سبزی، درون آش بریزید و بپزید. اكنون گوجهفرنگی خرد كرده، نمك و فلفل را نیز به آش بیفزائید و بگذارید جا بیفتد. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده نعناداغ بیارائید.