مترجم: سحر سامانی
مواد لازم ساندويچ سه لايه خيار و شويد
برای 4 نفر
نان برشی سبوسدار 12 عدد
خیار حلقهای خرد كرده 4 عدد
فلفل سیاه یكدوم قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده كرده از 1 لیمو
تخم كرفس 1 قاشق چایخوری
نمك دریا یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیهی كرهی معطر
دانهی فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
كرهی نرم 250 گرم
پوست لیموی رنده كرده از 2 لیمو
آبلیموی تازه از یك نصفهی لیمو
شوید خرد كرده 20 گرم
پیازچهی خرد كرده 20 گرم
تخم كرفس 2 قاشق چایخوری
روش تهیه ساندويچ سه لايه خيار و شويد
روی نانها كرهی معطر بمالید و ورقههای خیار را بچینید و اندكی از مخلوط فلفل، پوست لیمو، تخم كرفس و نمك دریا رویش بپاشید. آنگاه هر سه برش نان را روی هم قرار دهید به گونهای كه خیار روی ساندویچ قرار بگیرد. حالا ساندویچ را با چاقوی تیز دندانهدار ببرید و از باقیماندهی ادویه رویش بپاشید.
روش تهیهی كرهی معطر
دانههای فلفل را آسیاب كنید و همراه با باقیماندهی مواد لازم، در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پورهی یكدستی حاصل شود. اكنون كرهی معطر را در دمای محیط نگه دارید و بلافاصله مصرف كنید. همچنین میتوانید باقیماندهی كرهی معطر را تا یك هفته در یخچال نگه دارید.