Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 10:25

3
آذر
ساندويچ سه لايه خيار و شويد

ساندويچ سه لايه خيار و شويد

روی‌ نان‌ها كره‌ی معطر بمالید و ورقه‌های خیار را بچینید و اندكی از مخلوط فلفل، پوست لیمو، تخم كرفس و نمك دریا رویش بپاشید.

مترجم: سحر سامانی


مواد لازم ساندويچ سه لايه خيار و شويد

برای 4 نفر
نان برشی سبوسدار            12 عدد
خیار حلقه‌ای خرد كرده          4 عدد
فلفل سیاه                          یك‌دوم قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده كرده         از 1 لیمو
تخم كرفس                         1 قاشق چایخوری
نمك دریا                             یك‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه‌ی كره‌ی معطر

دانه‌ی فلفل سیاه                 1 قاشق چایخوری
كره‌ی نرم                            250 گرم
پوست لیموی رنده كرده          از 2 لیمو
آبلیموی تازه                         از یك نصفه‌ی لیمو
شوید خرد كرده                     20 گرم
پیازچه‌ی خرد كرده                 20 گرم
تخم كرفس                          2 قاشق چایخوری

روش تهیه ساندويچ سه لايه خيار و شويد

روی‌ نان‌ها كره‌ی معطر بمالید و ورقه‌های خیار را بچینید و اندكی از مخلوط فلفل، پوست لیمو، تخم كرفس و نمك دریا رویش بپاشید. آن‌گاه هر سه برش نان را روی هم قرار دهید به گونه‌ای كه خیار روی ساندویچ قرار بگیرد. حالا ساندویچ را با چاقوی تیز دندانه‌دار ببرید و از باقیمانده‌ی ادویه رویش بپاشید.

روش تهیه‌ی كره‌ی معطر

دانه‌های فلفل را آسیاب كنید و همراه با باقیمانده‌ی مواد لازم، در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره‌ی یكدستی حاصل شود. اكنون كره‌ی معطر را در دمای محیط نگه دارید و بلافاصله مصرف كنید. همچنین می‌توانید باقیمانده‌ی كره‌ی معطر را تا یك هفته در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: ساندویچ، روش تهیه ساندویچ، ساندويچ سه لايه خيار و شويد، مواد لازم ساندویچ، کره معطر تعداد بازديد: 871 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز