اعظم گلزارمنش
مواد لازم پاستای گوجهفرنگی
برای 4 نفر
نمك 1 قاشق سوپخوری
فتوچینی 300 گرم
روغن مایع 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
سیر له كرده 3 حبه
گوجهفرنگی پوره كرده 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
نعنای خشك 1 قاشق چایخوری
ماست 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
سیر له كرده (برای طعمدار كردن ماست) 2 حبه
روش تهیه پاستای گوجهفرنگی
در قابلمهی بزرگ و مناسبی، آب بریزید و نمك را بیفزائید. آنگاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و آب را بجوشانید. سپس فتوچینی را به مدت تقریبی 8 دقیقه، در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید. حالا روغن را در تابهی مناسب و بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید. اكنون سیر را بیفزائید و تفت دهید تا اندكی نرم شود.
اینك پورهی گوجهفرنگی را همراه با نمك و فلفل، درون تابه بریزید و چند دقیقه بجوشانید. آنگاه فتوچینی را به پورهی گوجهفرنگی بیفزائید و مخلوط كنید. غذا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعنا بیارائید. در صورت دلخواه پاستا را با ماست و سیر میل كنید.