آشپز مهمان منیژه غفوری
مواد لازم رولت تخممرغ بـا سیبزمینی سرخكرده
برای 2-4 نفر
تخممرغ 6 عدد درشت
پاپریكا یكهشتم قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای 6 قاشق سوپخوری
برگ ریحان 15 گرم
فلفل دلمهای رنگی، خلالی خرد كرده یك نصفه
مواد لازم برای تهیه سیبزمینی سرخكرده
سیبزمینی 1 عدد كوچك
روغن سرخكردنی 2 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
پاپریكا 1 پینچ
روش تهیه رولت تخممرغ بـا سیبزمینی سرخكرده
تخممرغها، پاپریكا و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. تابهی نچسبی را به قطر 24 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و دو طرف املت را سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. سپس املت را از تابه درآورید و آن را روی سلیفون بگذارید و صبر كنید تا كاملا خنك شود.
حالا روی املت خنك شده، پنیر خامهای بمالید و برگهای ریحان را رویش بچینید. فلفل دلمهای و سیبزمینی سرخكرده را نیز بیفزائید و املت را به كمك سلیفون بپیچید و رول كنید. اكنون رولت را دستكم 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اینك رولت را به اندازهی دلخواه ببرید و میل كنید.
روش تهیه سیبزمینی سرخكرده: پوست سیبزمینیها را بگیرید و خلالی خرد كنید و با آب سرد بشوئید. آنگاه سیبزمینیها را روی پارچهی تمیزی پهن كنید و بگذارید كاملا خشك شوند. سپس روغن را در تابه بریزید و سیبزمینی را در آن سرخ كنید. حالا سیبزمینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و رویشان نمك و پاپریكا بپاشید.