فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
لوبیا سفید 140 گرم
گوشت سردست گوسفند 300 گرم
پیاز 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كته شوید
برنج 450 گرم (3 پیمانه)
آب 1 لیتر و یكدوم پیمانه (4/5 پیمانه)
نمك به میزان لازم
سیبزمینی خرد كرده 1 عدد
شوید خرد كرده 6 قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراك گوشت و لوبیا با كته شوید
لوبیا را بخیسانید و بپزید. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، فلفل و زردچوبه در قابلمه مناسبی بریزید، به میزان لازم آب به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. در اواخر پخت، قدری نمك به گوشت بزنید.
سپس لوبیا را نیز درون گوشت بریزید و اندكی دارچین به آن بیفزائید. پس از چند دقیقه، خوراك گوشت را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كته شوید میل كنید.
روش تهیه كته شوید: برنج را بخیسانید و همراه با آب، نمك، سیبزمینی و شوید، در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب برنج كشیده شود. سپس آن را به مدت تقریبی30 دقیقه، دم كنید.