Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:47

11
مرداد
خوراك گوشت و لوبیا با كته شوید

خوراك گوشت و لوبیا با كته شوید

لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، فلفل و زردچوبه در قابلمه مناسبی بریزید، به میزان لازم آب به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. در اواخر پخت، قدری نمك به گوشت بزنید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا سفید                             140 گرم

گوشت سردست گوسفند         300 گرم

پیاز                                       1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه              به میزان لازم

دارچین                                به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه كته شوید

برنج                                    450 گرم (3 پیمانه)

آب                                      1 لیتر و یك‌دوم پیمانه (4/5 پیمانه)

نمك                                    به میزان لازم

سیب‌زمینی خرد كرده            1 عدد

شوید خرد كرده                    6 قاشق سوپخوری

روش تهیه خوراك گوشت و لوبیا با كته شوید

لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، فلفل و زردچوبه در قابلمه مناسبی بریزید، به میزان لازم آب به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. در اواخر پخت، قدری نمك به گوشت بزنید.

سپس لوبیا را نیز درون گوشت بریزید و اندكی دارچین به آن بیفزائید. پس از چند دقیقه، خوراك گوشت را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كته شوید میل كنید.

روش تهیه كته شوید: برنج را بخیسانید و همراه با آب، نمك، سیب‌زمینی و شوید، در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب برنج كشیده شود. سپس آن را به مدت تقریبی30 دقیقه، دم كنید.

 

برچسب ها: خوراک، آشپزی با گوشت، کته شوید، روش تهیه خوراک گوشت و لوبیا، روش تهیه خوراک با شوید، مواد لازم خوراک گوشت، آموزش خوراک با لوبیا تعداد بازديد: 666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز