Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:53

10
مرداد
فندق قاتُق

فندق قاتُق

مرغ، پیاز، نمك و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و با مقدار كافی آب، بپزید. آن‌گاه مرغ را از قابلمه درآورید و آبش را صاف كنید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

ران و سینه مرغ خرد كرده            750 گرم

پیاز                                          1 عدد متوسط

نمك                                         1-2 قاشق چایخوری

زردچوبه                                   یك‌دوم قاشق چایخوری

فندق آسیاب‌كرده                       200 گرم

رب انار ترش                              1-2 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                         1 قاشق سوپخوری

آرد                                          1 قاشق سوپخوری

بادمجان قلمی                          3 - 4 عدد متوسط

روغن مخصوص سرخ كردن          به میزان لازم

گلپر                                       یك‌دوم قاشق چایخوری

روش تهیه فندق قاتُق

مرغ، پیاز، نمك و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و با مقدار كافی آب، بپزید. آن‌گاه مرغ را از قابلمه درآورید و آبش را صاف كنید. سپس فندق را در آب مرغ بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، روی حرارت ملایم اجاق بپزید. حالا رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مرغ پخته، به خورش بیفزائید.

اكنون پوست بادمجان‌ها را بگیرید و در روغن سرخ كنید و درون خورش بریزید. گلپر را بیفزائید و 15 دقیقه دیگر خورش را روی اجاق نگه دارید تا بپزد و جا بیفتد. اینك فندق قاتق را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

 

برچسب ها: فندق، قاتق، فندق قاتُق، آموزش فندق قاتُق، آشپزی با فندق قاتُق، روش تهیه فندق قاتُق، مواد لازم فندق قاتُق تعداد بازديد: 823 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز