فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
ران و سینه مرغ خرد كرده 750 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
نمك 1-2 قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
فندق آسیابكرده 200 گرم
رب انار ترش 1-2 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی 3 - 4 عدد متوسط
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
گلپر یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه فندق قاتُق
مرغ، پیاز، نمك و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و با مقدار كافی آب، بپزید. آنگاه مرغ را از قابلمه درآورید و آبش را صاف كنید. سپس فندق را در آب مرغ بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، روی حرارت ملایم اجاق بپزید. حالا رب انار، رب گوجهفرنگی و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مرغ پخته، به خورش بیفزائید.
اكنون پوست بادمجانها را بگیرید و در روغن سرخ كنید و درون خورش بریزید. گلپر را بیفزائید و 15 دقیقه دیگر خورش را روی اجاق نگه دارید تا بپزد و جا بیفتد. اینك فندق قاتق را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.