Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:07

31
تیر
آش گوشت (مازندران)(ويژه رمضان)

آش گوشت (مازندران)(ويژه رمضان)

طرز تهیه آش گوشت

آش گوشت (مازندران)(ويژه رمضان)

 

 

مواد لازم برای 6 - 8 نفر

 

گوشت سردست یا گردن گوسفند ......................500 گرم

نخود آبگوشتی.................................................100 گرم

برنج نیمدانه‌ی ایرانی .......................................300 گرم (2 پیمانه)

نمك و فلفل....................................................به میزان لازم

زردچوبه........................................................1 قاشق چایخوری

پیازداغ .........................................................100 گرم

دارچین ........................................................2 قاشق سوپخوری

نعنا داغ برای تزئین.........................................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

گوشت را بپزید، استخوانهایش را بگیرید و گوشت را بكوبید تا نرم شود. نخود را نیز بپزید و كنار بگذارید. آن‌گاه برنج خیسانده را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، به میزان كافی آب به آن بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و نرم شود. سپس گوشت كوبیده، نخود پخته، نمك، فلفل، زردچوبه و سه‌چهارم از پیازداغ را درون برنج پخته بریزید و پیوسته آش را هم بزنید تا جا بیفتد و غلیظ شود. اینك نیمی از دارچین را به آش بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و آن را با باقیمانده‌ی دارچین، پیازداغ و نعناداغ  بیارائید.

برچسب ها: آش گوشت، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 1396 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز