آرزو گنجی
مواد لازم برای 8 عدد
آرد 170 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یكچهارم قاشق چایخوری
كره 50 گرم
آب حدود 150 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
مواد لازم میانی
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد
قارچ خرد كرده 200 گرم
مرغ پخته و خرد كرده 200 گرم
هویج پخته و خرد كرده 1 عدد
فلفل دلمهای خرد كرده 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم
روش تهیه پیراشكی مرغ و هویج
آرد، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه آب را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید.
حالا هربار به اندازه 60 گرم از خمیر بردارید و به شكل دایره باز كنید. روی هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را به شكل توپ درآورید. اكنون روی خمیرها وردنه بكشید تا اندكی تخت شوند. اینك پیراشكیها را در روغن فراوان داغ، روی حرارت ملایم سرخ كنید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه قارچ، مرغ، هویج و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، فلفل و زعفران را اضافه كنید و بگذارید آب مواد كشیده شود. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر را به مواد بیفزائید.