Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 04:50

16
مرداد
پیراشكی مرغ و هویج

پیراشكی مرغ و هویج

آرد، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

آرزو گنجی

 

 

مواد لازم برای 8 عدد

آرد                                   170 گرم

نمك                                یك‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره                                50 گرم

آب                                 حدود 150 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

روغن مخصوص سرخ كردنی  به میزان لازم

مواد لازم میانی

 روغن مایع                    3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                 1 عدد

قارچ خرد كرده                200 گرم

مرغ پخته و خرد كرده       200 گرم

هویج پخته و خرد كرده     1 عدد

فلفل دلمه‌ای خرد كرده     1 عدد

نمك و فلفل                   به میزان لازم

زعفران حلكرده              1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده كرده   150 گرم

روش تهیه پیراشكی مرغ و هویج

آرد، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه آب را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و در كیسه نایلونی بگذارید و نیم‌ ساعت در دمای محیط نگه دارید.

حالا هربار به اندازه 60 گرم از خمیر بردارید و به شكل دایره باز كنید. روی هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید و خمیر را به شكل توپ در‌آورید. اكنون روی خمیرها وردنه بكشید تا اندكی تخت شوند. اینك پیراشكی‌ها را در روغن فراوان داغ، روی حرارت ملایم سرخ كنید.

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه قارچ، مرغ، هویج و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، فلفل و زعفران را اضافه كنید و بگذارید آب مواد كشیده شود. اكنون تابه‌ را از روی حرارت بردارید و پنیر را به مواد بیفزائید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آموزش پیراشکی، پیراشکی، پیراشکی مرغ، پیراشکی با هویج، روش تهیه پیراشکی تعداد بازديد: 990 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز