ایران كوهستانی
مواد لازم برای 6 -8 نفر
پیاز ریز خرد كرده 2 عدد متوسط
دنبه گوسفندی خرد كرده 150 گرم
فلفل یكدوم قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
گوشت گوسفندی خرد كرده 500 گرم
نمك 1 قاشق چایخوری
هویج مكعبی خرد كرده 2 عدد
سیبزمینی مكعبی خرد كرده 2 عدد متوسط
زیره سیاه 1 قاشق سوپخوری
روغن محلی یا كره 150 گرم
برنج 1 كیلوگرم (حدود 6 پیمانه)
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه هویج پلو با گوشت قورمه
پیاز را همراه با دنبه گوسفندی تفت دهید و قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید. آنگاه حرارت را كم كنید و بگذارید دنبه كاملا آب شود. سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و قدری برشته شود. حالا اندكی نمك، فلفل و زردچوبه به آن بزنید. در این میان هویج، سیبزمینی و زیره را نیز در روغن تفت دهید و كنار بگذارید.
اكنون 40 گرم از كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و برنج آبكشیده را همراه با مخلوط هویج، لابهلای هم در قابلمه بریزید. باقیمانده كره را هم رویش بدهید و هویج پلو را 30 دقیقه دم كنید. اكنون هویج پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با زعفران حلكرده و گوشت قورمه بیارائید.
یادآوری: اگر مایلید كه گوشت نرمتر شود، هنگام پخت قدری آب به آن بیفزائید.