سحر سامانی
مواد لازم برای 4 نفر
كاهوی خرد كرده 300 گرم
گوجهفرنگی ریز خرد كرده 2 عدد درشت
پیاز قرمز ریز خرد كرده 1 عدد درشت
زیتون سبز هسته گرفته و خرد كرده 24 عدد
كنسرو لوبیا چیتی 1 قوطی 400 گرمی
سالسای گوجهفرنگی 300 گرم
سس مایونز 4-6 قاشق سوپخوری
پنیر چدار رنده كرده 100 گرم
چیپس ترتیلا به میزان لازم
روش تهیه سالاد پیكنیك در جام
مواد لازم را به ترتیب در ظرفهای دردار بچینید، درشان را محكم ببندید و در سبد پیكنیك قرار دهید. هنگام مصرف، سالاد را با چیپس ترتیلا میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سالسای گوجهفرنگی؛ 250 گرم گوجهفرنگی را در كاسه دستگاه غذاساز پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه قدری نمك، فلفل، پودر سیر، یك عدد پیاز ریز خرد كرده، یك عدد فلفل دلمهای ریز خرد كرده، یك قاشق سوپخوری سركه و یك قاشق سوپخوری شكر به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا سالسای گوجهفرنگی غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملا خنك شود.