سرور چاوشی
مواد لازم برای 6 نفر
قارچ 24 عدد درشت
لیموترش نصف عدد
نان سفید برشی 3 ورقه
سینه مرغ پخته و ریز خرد كرده 200 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
خامه 3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
روش تهیه لقمههای قارچ
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه پایه قارچها را در آورید و داخلشان را اندكی خالی كنید. سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نانها را برشته كنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید. اكنون خردههای نان، مرغ، تخممرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اینك روی قارچها روغن بمالید و نمك و فلفل بزنید. سپس 12 عدد از قارچها را با مایه میانی پر كنید و باقیمانده قارچها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید. سینی را در فر بگذارید و لقمههای قارچ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شوند، بپزید.
یادآوری: در صورت دلخواه لقمههای قارچ را با ساقههای تره بیارائید.