سرور چاوشی
مواد لازم برای 6 نفر
گوجهفرنگی 1 كیلوگرم ریز
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
زیتون بی هسته 10عدد
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری
پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری
سس مایونز 125 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس آووكادو
آووكادوی پوست كنده و ورقهای خردكرده 1 عدد
سس تبسكو 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس پنیر
پنیر محلی 125 گرم
پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری
نعنای خردكرده 2 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد گوجهفرنگی
هنگام مصرف، درون گوجهفرنگیها را خالی كنید و به دلخواه سه نوع سس پیشنهادی را داخلشان بریزید.
روش تهیه سس تارتار: زیتونها را خرد كنید و همراه با آبلیمو، پوست لیمو و پیازچه در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس مایونز را بیفزائید و نمك و فلفل بزنید.
روش تهیه سس آووكادو: آووكادو را در ظرف مناسبی بریزید، سس تبسكو، روغن زیتون و آبلیمو را بیفزائید و آووكادو را با چنگال پوره كنید. آنگاه به میزان كافی نمك و فلفل به آن بزنید.
روش تهیه سس پنیر: پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال خرد كنید. آنگاه پیازچه و نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آبلیمو، روغن زیتون، نمك و فلفل را درون سس بریزید و خوب هم بزنید.