مرضیه مرشدی
مواد لازم برای10-12 نفر
برنج 500 گرم
نخود 250 گرم
كشك 500 گرم
سیر خلالی خردكرده 4 حبه
روغن مخصوص سرخكردنی 4 قاشق سوپخوری
آویشن خشك 50 گرم
سیر داغ اضافی برای تزئین به میزان لازم
پودر آویشن اضافی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه آش ماستابه
برنج و نخود را جداگانه، 5 ساعت در آب ولرم بخیسانید و پس از آن نخود را بپزید. آنگاه در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. برنج را بیفزائید و همینكه برنج نیمپز شد، نخود و كشك را اضافه كنید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. حالا سیر را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
سپس سیر و آویشن را نیز درون آش بریزید و آن را از روی حرارت بردارید. اكنون آش را برای پذیرائی در كاسهی زیبائی بكشید و با سیرداغ و آویشن بیارائید.