Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 11:11

20
مرداد
آش ماستابه

آش ماستابه

برنج و نخود را جداگانه، 5 ساعت در آب ولرم بخیسانید و پس از آن نخود را بپزید. آن‌گاه در قابلمه‌ مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای10-12 نفر

برنج                                     500 گرم

نخود                                    250 گرم

كشك                                  500 گرم

سیر خلالی خردكرده              4 حبه

روغن مخصوص سرخ‌كردنی     4 قاشق سوپخوری

آویشن خشك                       50 گرم

سیر داغ اضافی برای تزئین     به میزان لازم

پودر آویشن اضافی برای تزئین  به میزان لازم

روش تهیه آش ماستابه

برنج و نخود را جداگانه، 5 ساعت در آب ولرم بخیسانید و پس از آن نخود را بپزید. آن‌گاه در قابلمه‌ مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. برنج را بیفزائید و همینكه برنج نیم‌پز شد، نخود و كشك را اضافه كنید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. حالا سیر را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

سپس سیر و آویشن را نیز درون آش بریزید و آن را از روی حرارت بردارید. اكنون آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی زیبائی بكشید و با سیرداغ و آویشن بیارائید.

 

برچسب ها: آش، روش تهیه آش ماستابه، آش ماستابه، ماستابه، آموزش آش ماستابه، مواد لازم آش ماستابه، آشپزی با آش ماستابه تعداد بازديد: 5114 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز