Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:30

20
مرداد
نثارپلو

نثارپلو

برنج را بشوئید، بخیسانید و پس از پختن در آب‌جوش و نمك، آبكشی كنید. بعد برنج را دم كنید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

آشپزمیهمان: منیژه غفوری

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج                                     600 گرم (4 پیمانه)

پیاز خردكرده                          3 عدد درشت

روغن مخصوص سرخ كردنی     به میزان لازم

گوشت قیمه‌ای خرد كرده        600 گرم

نمك و فلفل                         به میزان لازم

زردچوبه                               1 قاشق چایخوری

زعفران حلكرده‌ی غلیظ          1 قاشق چایخوری

زرشك                                50 گرم

خلال بادام                           150 گرم

خلال پسته                          150 گرم

خلال نارنج تلخی گرفته         150 گرم

روش تهیه نثارپلو

برنج را بشوئید، بخیسانید و پس از پختن در آب‌جوش و نمك، آبكشی كنید. بعد برنج را دم كنید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. گوشت را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید و 30 ثانیه‌ی دیگر آن را تفت دهید. حالا آب را بیفزائید – به حدی‌كه روی گوشت را بپوشاند - و صبر كنید تا گوشت بپزد.

در اواخر پخت نمك و زعفران را نیز درون گوشت بریزید و بگذارید آبش كشیده شود. اكنون 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. زرشك را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس خلال بادام و پسته را بشوئید و درون زرشك بریزید. خلال نارنج را نیز به همراه زعفران به زرشك بیفزائید و قدری از این مخلوط را كنار بگذارید.

اینك باقیمانده‌ی مخلوط زرشك را با قیمه مخلوط كنید و پلو و قیمه را لابه‌لای هم، در دیس مناسبی بكشید. رویش كره‌ی آبكرده بدهید و با مخلوط زرشك بیارائید.

یادآوری: بهتر است از گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله استفاده كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه نثـارپلو، نثارپلو، آموزش نثارپلو، مواد لازم نثارپلو، تهیه نثارپلو، آشپزی با نثارپلو، مواد نثارپلو تعداد بازديد: 660 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز