Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:17

20
مرداد
ته‌چین گرمساری

ته‌چین گرمساری

گوشت را نازك برش دهید و در مخلوط ادویه، پیاز و سیر بخوابانید. آن‌گاه لوبیا چشم‌بلبلی را بخیسانید و بپزید. سپس برنج را در آب‌جوش دارای نمك بپزید و لوبیا و رشته را به آن بیفزائید.

سرور چاوشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت سردست یا ران گوسفند           500 گرم

ادویه پلوئی                                      1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                                    1 عدد متوسط

سیر خرد كرده                                   2 حبه

لوبیا چشم‌بلبلی                               250 گرم

برنج                                                450 گرم (3 پیمانه)

نمك                                                به میزان لازم

رشته پلوئی                                     70-80 گرم

روغن                                               به میزان لازم

چغندر ورقه‌ای خرد كرده                       2 عدد متوسط

گرد غوره                                           1 قاشق سوپخوری

برگ اسفناج                                      50 گرم

زعفران حلكرده                                  1 قاشق سوپخوری

روش تهیه ته‌چین گرمساری

گوشت را نازك برش دهید و در مخلوط ادویه، پیاز و سیر بخوابانید. آن‌گاه لوبیا چشم‌بلبلی را بخیسانید و بپزید. سپس برنج را در آب‌جوش دارای نمك بپزید و لوبیا و رشته را به آن بیفزائید. حالا آن را در آبكش بریزید. 2 تا 3 قاشق روغن در قابلمه بریزید و چند ورقه چغندر در آن بچینید.

حالا 2 - 3 كفگیر از مخلوط برنج را روی چغندر بریزید، دوباره چغندر و گوشت بچینید و گرد غوره را رویش بپاشید. سپس باقیمانده مخلوط برنج و لوبیا را بیفزائید و برنج را از اطراف به شكل مخروط جمع كنید. حالا برگ‌های اسفناج را كنار برنج قرار دهید، در قابلمه را بگذارید و روی حرارت قرار دهید.

اكنون حرارت را ملایم كنید و ته‌چین را به مدت تقریبی 3 ساعت بپزید. اینك اندكی روغن روی ته‌چین بریزید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پلوی زعفرانی، لبو و اسفناج بیارائید.

 

برچسب ها: ته چین، مواد لازم ته چین، تهیه ته چین، آموزش ته چین، روش تهیه ته‌چین گرمساری، ته چین گرمساری تعداد بازديد: 1233 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز