سرور چاوشی
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت سردست یا ران گوسفند 500 گرم
ادویه پلوئی 1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
سیر خرد كرده 2 حبه
لوبیا چشمبلبلی 250 گرم
برنج 450 گرم (3 پیمانه)
نمك به میزان لازم
رشته پلوئی 70-80 گرم
روغن به میزان لازم
چغندر ورقهای خرد كرده 2 عدد متوسط
گرد غوره 1 قاشق سوپخوری
برگ اسفناج 50 گرم
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه تهچین گرمساری
گوشت را نازك برش دهید و در مخلوط ادویه، پیاز و سیر بخوابانید. آنگاه لوبیا چشمبلبلی را بخیسانید و بپزید. سپس برنج را در آبجوش دارای نمك بپزید و لوبیا و رشته را به آن بیفزائید. حالا آن را در آبكش بریزید. 2 تا 3 قاشق روغن در قابلمه بریزید و چند ورقه چغندر در آن بچینید.
حالا 2 - 3 كفگیر از مخلوط برنج را روی چغندر بریزید، دوباره چغندر و گوشت بچینید و گرد غوره را رویش بپاشید. سپس باقیمانده مخلوط برنج و لوبیا را بیفزائید و برنج را از اطراف به شكل مخروط جمع كنید. حالا برگهای اسفناج را كنار برنج قرار دهید، در قابلمه را بگذارید و روی حرارت قرار دهید.
اكنون حرارت را ملایم كنید و تهچین را به مدت تقریبی 3 ساعت بپزید. اینك اندكی روغن روی تهچین بریزید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پلوی زعفرانی، لبو و اسفناج بیارائید.