آشپز مهمان: منیژه غفوری
مواد لازم برای 4 نفر
میگوی درشت 1 كیلوگرم
كره 30 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد متوسط
سیر لهكرده 1 حبه
كنسرو گوجهفرنگی 1 قوطی 400 گرمی
آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
قرص عصاره سبزی خردكرده 1 عدد
اُرگانو یكدوم قاشق چایخوری
پنیر فتای مكعبی خردكرده 125 گرم
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراك میگو با سس گوجهفرنگی
پوست، روده و سر میگوها را بگیرید، ولی دمشان را نگه دارید و جدا نكنید! كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا گوجهفرنگی، آب، رب گوجهفرنگی و قرص عصاره سبزی را هم به مواد درون تابه بیفزائید و 10 دقیقه بجوشانید.
آنگاه میگو را بیفزائید و در حدود 10 دقیقه بپزید. سپس خوراك میگو را از روی حرارت بردارید و ارگانو، پنیر و نیمی از جعفری را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خوراك میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با باقیمانده جعفری بیارائید.