سرور چاووشی
مواد لازم
ماهی ساردین 12 عدد درشت
نمك و فلفل به میزان لازم
آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
برگ مو 12 عدد
روش تهیه ماهی ساردین در برگ مو
ماهیها را پاك كنید و مراقب باشید سر و دمشان كنده نشود! ماهیها را در مخلوط نمك، فلفل، آبلیمو و 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون بخوابانید و یك تا 2ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه دور ماهیها را با برگ مو بپوشانید و رویشان روغن زیتون بمالید و در فر یا روی كبابپز برشته كنید.