سرور چاووشی
مواد لازم
ماهی قزلآلا 2 عدد متوسط
نمك و فلفل به میزان لازم
بادمجان 400 گرم
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای رنگی خرد كرده 50گرم
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
شیر 100 میلیلیتر
پنیر گودای رنده كرده 100 گرم
روش تهیه ماهی قزلآلا با سس بادمجان
ماهی را پاك كنید و با نمك و فلفل مزهدار كنید و در روغن سرخ نمائید. بادمجانها را كبابی كنید، پوست آن را بگیرید و له كنید و آنگاه پیاز و فلفل دلمهای را در روغن زیتون تفت دهید و بادمجان را بیفزائید.
سپس نمك، فلفل، شیر و پنیر را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید. حالا سس بادمجان را در دیس مناسبی بریزید، ماهی سرخكرده را رویش بگذارید و با لبو، سیبزمینی و پیاز بیارائید.