Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:41

24
مرداد
ماهی قزل‌آلا با سس بادمجان

ماهی قزل‌آلا با سس بادمجان

ماهی را پاك كنید و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید و در روغن سرخ نمائید. بادمجان‌ها را كبابی كنید، پوست آن را بگیرید و له كنید و آن‌گاه پیاز و فلفل دلمه‌ای را در روغن زیتون تفت دهید و بادمجان را بیفزائید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم

ماهی قزل‌آلا            2 عدد متوسط

نمك و فلفل             به میزان لازم

بادمجان                  400 گرم

پیاز ریز خرد كرده      1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده 50گرم

روغن زیتون            4 قاشق سوپخوری

شیر                     100 میلی‌لیتر

پنیر گودای رنده كرده    100 گرم

 روش تهیه ماهی قزل‌آلا با سس بادمجان

ماهی را پاك كنید و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید و در روغن سرخ نمائید. بادمجان‌ها را كبابی كنید، پوست آن را بگیرید و له كنید و آن‌گاه پیاز و فلفل دلمه‌ای را در روغن زیتون تفت دهید و بادمجان را بیفزائید.

سپس نمك، فلفل، شیر و پنیر را بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید. حالا سس بادمجان را در دیس مناسبی بریزید، ماهی سرخكرده را رویش بگذارید و با لبو، سیب‌زمینی و پیاز بیارائید.

 

برچسب ها: سس، ماهی قزل آلا، قزل آلا با سس بادمجان، روش تهیه ماهی قزل، آموزش پخت قزل، مواد لازم سس بادمجان تعداد بازديد: 618 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز