Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 10:15

24
مرداد
پای ماهی و قیسی در فیلو

پای ماهی و قیسی در فیلو

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. بلغور را همراه با 120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه) آب‌ جوش در كاسه مناسبی بریزید و 5-10 دقیقه، بخیسانید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

بلغور گندم                     75 گرم

كره                              75 گرم (6 قاشق سوپخوری)

پیاز خردكرده                 1 عدد

فیله ماهی چرخكرده      450 گرم

قیسی خردكرده            50 گرم

بادام پوست‌كنده و خردكرده 25 گرم

دارچین                       1 قاشق چایخوری

ادویه ماهی                یك‌دوم قاشق چایخوری

خامه صبحانه             50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

پیازچه خردكرده          1 قاشق سوپخوری

جعفری خردكرده        2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل              به میزان لازم

خمیر فیلو                 6 ورق بزرگ

 روش تهیه پای ماهی و قیسی در فیلو

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. بلغور را همراه با 120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه) آب‌ جوش در كاسه مناسبی بریزید و 5-10 دقیقه، بخیسانید. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. سپس پیاز و ماهی را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

حالا قیسی، بادام و بلغور را بیفزائید و اندكی تفت دهید. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و دارچین، ادویه ماهی، خامه، پیازچه، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك خمیرهای فیلو را به قطر 25 سانتیمتر ببرید، باقیمانده كره را آب كنید و روی خمیرها بمالید.

سپس سه لایه از خمیرهای فیلو را در قالب پای (دیواره از كف جدا) به قطر 25 سانتیمتر بگذارید و مخلوط فراهم‌كرده ماهی را رویش بریزید. آن‌گاه باقیمانده خمیرها را روی این مایه بگذارید و روی آخرین لایه خمیر نیز، كره بمالید. اضافی‌های خمیر فیلو را به شكل زیبائی جمع كنید و روی پای بچینید و كره بمالید.

حال پای را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهی، روش تهیه پای ماهی، قیسی در فیلو، فیلو، آموزش پای ماهی، مواد لازم فیلو تعداد بازديد: 513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز