اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
بلغور گندم 75 گرم
كره 75 گرم (6 قاشق سوپخوری)
پیاز خردكرده 1 عدد
فیله ماهی چرخكرده 450 گرم
قیسی خردكرده 50 گرم
بادام پوستكنده و خردكرده 25 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
ادویه ماهی یكدوم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 50 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پیازچه خردكرده 1 قاشق سوپخوری
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
خمیر فیلو 6 ورق بزرگ
روش تهیه پای ماهی و قیسی در فیلو
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. بلغور را همراه با 120 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) آب جوش در كاسه مناسبی بریزید و 5-10 دقیقه، بخیسانید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. سپس پیاز و ماهی را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
حالا قیسی، بادام و بلغور را بیفزائید و اندكی تفت دهید. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و دارچین، ادویه ماهی، خامه، پیازچه، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك خمیرهای فیلو را به قطر 25 سانتیمتر ببرید، باقیمانده كره را آب كنید و روی خمیرها بمالید.
سپس سه لایه از خمیرهای فیلو را در قالب پای (دیواره از كف جدا) به قطر 25 سانتیمتر بگذارید و مخلوط فراهمكرده ماهی را رویش بریزید. آنگاه باقیمانده خمیرها را روی این مایه بگذارید و روی آخرین لایه خمیر نیز، كره بمالید. اضافیهای خمیر فیلو را به شكل زیبائی جمع كنید و روی پای بچینید و كره بمالید.
حال پای را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.