اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 عدد
نخودفرنگی 50 گرم
هویج ریز خرد كرده 1 عدد كوچك
برنج پخته 50 گرم (سهچهارم پیمانه)
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك
تخممرغ همزده 1 عدد
جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
كنسرو ماهی تن 440 گرم
خمیر میلفوی (هزارلا) 500 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه میلفوی ماهی پلو
نخودفرنگی و هویج را بپزید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه برنج، پیاز، تخممرغ، جعفری و ماهی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خمیر میلفوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و از آن دو ماهی بزرگ درآورید. به گونهای كه یكی از خمیرها حدود یك سانتیمتر از دیگری بزرگتر باشد!
سپس خمیر كوچكتر را در سینی چربكرده فر قرار دهید و مخلوط فراهم كرده را رویش بریزید. مراقب باشید كه حدود یك سانتیمتر از اطراف خمیر خالی بماند! اینك اطراف خمیر را با مخلوط زرده تخممرغ و شیر مرطوب كنید و خمیر بزرگتر را روی مواد قرار دهید.
دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با باقیمانده خمیر، دم و بالههای ماهی را بسازید و در جای مناسب خود بگذارید. اكنون روی خمیر را با مخلوط زرده تخممرغ و شیر زرین كنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. در این میان چنانچه خمیر در قسمت دم و بالههای ماهی طلائیرنگ شد، رویشان را با فویل بپوشانید تا نسوزد!
حالا دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و میلفوی را 20 دقیقه دیگر یا تا زمانیكه كاملاً ورقه ورقه و طلائیرنگ شود، بپزید.