فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 4 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
پاستا (پنه) 500 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر رنده كرده 2 حبه
ذرت كنسروی 3 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی كنسروی 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رندهكرده 250 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
گوجهفرنگی خردكرده 200 گرم
ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری
اسفناج پخته 100 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سركه سفید 2 قاشق سوپخوری
ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراك قالبی بادمجان و پاستا
بادمجانها را بشوئید و به كمك پوستكن از طول، به ورقههای نازك ببرید و در آب نمك بخوابانید. آنگاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید. روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.
حالا ذرت و نخودفرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر، تخممرغ، گوجهفرنگی، ریحان و پاستا را به آن بیفزایید و مخلوط كنید. اكنون ظرف نسوزی را چرب كنید و بادمجانها را در آن بچینید به گونهای كه كف و دیواره ظرف از بادمجان پوشیده شود و بادمجانها از دیواره بلندتر باشد اكنون قدری از مایه فراهمكرده را روی بادمجانها بریزید و یك لایه اسفناج پخته رویش بگذارید.
دوباره روی اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانید و لایه دیگری از اسفناج روی آن قرار دهید تا به همین ترتیب ظرف از مواد پر شود. اینك با بادمجان – كه از دیوارهها بلندتر است -روی مواد را بپوشانید و ظرف را در قالبی كه تا نیمه از آب پر كردهاید، قرار دهید. حال قالب را در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، خوراك را بپزید و با سس میل كنید.
روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا شكر حل شود.