Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:24

30
مرداد
خوراك قالبی بادمجان و پاستا

خوراك قالبی بادمجان و پاستا

بادمجان‌ها را بشوئید و به كمك پوست‌كن از طول، به ورقه‌های نازك ببرید و در آب نمك بخوابانید. آن‌گاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 بادمجان                        4 عدد

نمك و فلفل                   به میزان لازم

پاستا (پنه)                    500 گرم

روغن زیتون                    1 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده                  1 عدد

سیر رنده كرده               2 حبه

ذرت كنسروی                3 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی كنسروی      2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده‌كرده    250 گرم

تخم‌مرغ همزده             1 عدد

گوجه‌فرنگی خردكرده     200 گرم

ریحان خردكرده             1 قاشق سوپخوری

اسفناج پخته              100 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون               1 قاشق سوپخوری

سركه سفید            2 قاشق سوپخوری

ریحان خردكرده         1 قاشق سوپخوری

شكر                      1 قاشق سوپخوری 

 روش تهیه خوراك قالبی بادمجان و پاستا

بادمجان‌ها را بشوئید و به كمك پوست‌كن از طول، به ورقه‌های نازك ببرید و در آب نمك بخوابانید. آن‌گاه پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد در آبكش بریزید. روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.

حالا ذرت و نخودفرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، ریحان و پاستا را به آن بیفزایید و مخلوط كنید. اكنون ظرف نسوزی را چرب كنید و بادمجان‌ها را در آن بچینید به گونه‌ای كه كف و دیواره ظرف از بادمجان پوشیده شود و بادمجان‌ها از دیواره بلندتر باشد اكنون قدری از مایه فراهم‌كرده را روی بادمجان‌ها بریزید و یك لایه اسفناج پخته رویش بگذارید.

دوباره روی اسفناج را با مخلوط پاستا بپوشانید و لایه دیگری از اسفناج روی آن قرار دهید تا به همین ترتیب ظرف از مواد پر شود. اینك با  بادمجان – كه از دیواره‌ها بلندتر است -روی مواد را بپوشانید و ظرف را در قالبی كه تا نیمه از آب پر كرده‌اید، قرار دهید. حال قالب را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، خوراك را بپزید و با سس میل كنید.

روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا شكر حل شود.

 

برچسب ها: پاستا، خوراک، روش تهیه خوراک، خوراک بادمجان، خوراک قالبی، خوراک با پاستا، آموزش خوراک قالبی، مواد لازم خوراک با پاستا تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز