ایران كوهستانی
مواد لازم برای 4-6 نفر
نخود آبگوشتی 100 گرم
روغن مایع 4 - 5 قاشق سوپخوری
سردست گوسفندی بدون استخوان، خرد كرده 300 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل یكدوم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی رنده كرده 500 گرم
زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
آب یكونیم لیتر
برنج 600 گرم (4پیمانه)
نمك به میزان لازم
زعفران حلكرده 2- 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه دمی آبگوشت
نخود را از شب قبل بخیسانید و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه گوشت، پیاز، زردچوبه و فلفل را در روغن تفت دهید. سپس نخود، گوجهفرنگی و زیره را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آب را اضافه كنید و بگذارید گوشت و نخود با حرارت ملایم بپزد.
اینك برنج خیسانده و نمك را نیز به گوشت بیفزائید و صبر كنید برنج بپزد و آبش كشیده شود. اكنون دمی آبگوشت را به مدت تقریبی 30 دقیقه دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.