اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
پاستای صدفی 20 عدد درشت
نمك 1 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
فلفل یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر خامهای 450 گرم
پنیر موزارلای رنده كرده 200 گرم
پنیر پارمسان رنده كرده 50 گرم
جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر تزئینی به میزان لازم
سس گوجهفرنگی به میزان لازم
طرز تهیه پاستا صدفی پر كرده با پنیر
ظرف مناسب مایكروویو را تا نیمه آب بریزید و در مایكروویو بگذارید. حالا مایكروویو را با قدرت 100 درصد یا 900 وات به مدت 5 دقیقه روشن كنید تا آب بجوشد. سپس پاستا و نمك را به آن بیفزائید و 8 - 10دقیقه با قدرت 80 درصد یا 800 وات پاستا را بپزید و اینك پاستا را در آبكش بریزید و رویش آب سرد بدهید و كنار بگذارید.
حالا تخممرغ و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و پنیر خامهای، پنیر موزارلا، پنیر پارمسان و جعفری را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس هر بار یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده را درون هر پاستا صدفی بریزید و رویش را با پنیر تزئینی بیارائید و در ظرف مخصوص مایكروویو، كنار هم بچینید.
اكنون پاستا را 10-15 دقیقه در مایكروویو با قدرت 50 درصد یا 500 وات بپزید. اكنون سس را در ظرف پذیرائی بریزید و پاستا را در كنار آن قرار دهید و میل كنید.