معصومه عیوضی
مواد لازم برای 4 نفر
به پوست كنده و خرد كرده 2 عدد
هویج پوست كنده و حلقهای خرد كرده 1 عدد
پیاز حلقهای خرد كرده 2 عدد
كرفس خرد كرده 2 ساقه
سیبزمینی حلقهای خرد كرده 2 عدد
بادمجان پوست گرفته و حلقهای خرد كرده 1 عدد
گل كلم گلچهای خرد كرده 100 گرم
آلو بخارا خیسانده 10 عدد
لبوی خرد كرده 1 عدد
مارگارین 50 گرم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
گردوی پودر كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه تاسكباب زمستانی
به، هویج و پیاز را در قابلمه مناسبی بچینید و كرفس، سیبزمینی و بادمجان را بیفزائید و ده دقیقه بپزید. آنگاه گلكلم، آلو و لبو را اضافه كنید. سپس مارگارین را آب كنید. رب گوجهفرنگی، ادویه، نمك و فلفل را بیفزائید و قدری تفت دهید. اكنون آبلیمو را نیز به آن اضافه كنید و سس فراهم كرده را روی تاسكباب بریزید.
حالا بگذارید تاسكباب بپزد و جا بیفتد. آنگاه تاسكباب را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پودر گردو بیارائید.
یادآوری1: ادویه مخلوط را از عطاریها تهیه فرمائید.
یادآوری2: اگر لازم بود یك پیمانه اب به تاس كباب اضافه كنید.