فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
تخممرغ 4 عدد
آرد 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
اشپـل ماهی سفید 1 عدد
برگ سیر خرد كرده 50 گرم
روغن مایع برای سرخ كردن به میزان لازم
گوجهفرنگی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كوكوی اِشپِل
تخممرغها، آرد، زردچوبه، نمك و فلفل را با چنگال بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود آنگاه اشپل و برگ سیر را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه كوكو را در تابه بریزید و بگذارید برشته شود.
اكنون كوكو را برگردانید و طرف دیگرش را نیز برشته كنید. آنگاه كوكو را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با گوجهفرنگی بیارائید.