Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 23:25

1
شهریور
كوكوی اِشپِل

كوكوی اِشپِل

تخم‌مرغ‌ها، آرد، زردچوبه، نمك و فلفل را با چنگال بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود آن‌گاه اشپل و برگ سیر را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4  نفر

تخم‌‌مرغ                           4 عدد

آرد                                  1 قاشق سوپخوری

زردچوبه                         یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                    به میزان لازم

اشپـل ماهی سفید         1 عدد

برگ سیر خرد كرده          50 گرم

روغن مایع برای سرخ كردن به میزان لازم

گوجه‌فرنگی برای تزئین      به میزان لازم

روش تهیه كوكوی اِشپِل

تخم‌مرغ‌ها، آرد، زردچوبه، نمك و فلفل را با چنگال بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود آن‌گاه اشپل و برگ سیر را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه كوكو را در تابه بریزید و بگذارید برشته شود.

اكنون كوكو را برگردانید و طرف دیگرش را نیز برشته كنید. آن‌گاه كوكو را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با گوجه‌فرنگی بیارائید.

 

برچسب ها: کوکو، روش تهیه كوكوی اِشپِل، كوكوی اِشپِل، آموزش كوكوی اِشپِل، مواد لازم كوكوی اِشپِل، تهیه کوکو تعداد بازديد: 740 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز