Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:01

7
دی
مرغ ترش

مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش

مرغ ترش

 

 

مواد لازم برای6  نفر

روغن مایع..........................3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده .....................2 عدد

سیر له كرده ....................2 حبه

مرغ خرد كرده...................800 گرم

لپه ................................40 گرم

سبزی خرد كرده..............400 گرم

(گشنیز، نعنا، چوچاق و خالواش)

آلو ترش جنگلی.............100 گرم

گردوی آسیاب كرده........150 گرم

رب انار یا رب نارنج...........3 قاشق سوپخوری

آب ...............................250 میلی‌لیتر (1 ‌پیمانه)

نمك و فلفل ..................به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده ............1 عدد

 

 روش تهیه

 

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس لپه، سبزی، آلو، گردو، رب انار، آب، نمك و فلفل را نیز درون قابلمه بریزید و مرغ را روی حرارت ملایم بپزید و بگذارید خورش جا بیفتد. اینك تخم‌مرغ را كم كم به خورش بیفزائید، پیوسته هم بزنید و صبر كنید تخم‌مرغ بپزد. حالا خورش را در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، مرغ ترش تعداد بازديد: 524 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز