ملیحه صمدی
مواد لازم برای 6-8 نفر
مرغ 1 عدد (2 كیلوگرم)
نمكوفلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
روغن 5 قاشق سوپخوری
پیازداغ 5 قاشق سوپخوری
آب 3 پیمانه (700 میلیلیتر)
آلو برقانی 500 گرم
شكر 3 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
پیازداغ (اضافی) 5 قاشق سوپخوری
دانههای انارترش 2 - 2/5 پیمانه (حدود 400 گرم)
روش تهیه اناردون پهلو
مرغ را پاك كنید، بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آنگاه مخلوط نمك، فلفل و زردچوبه را به داخل شكم و اطراف مرغ بمالید. سپس روغن را در قابلمه نچسب و مناسبی بریزید و روی اجاقداغ كنید و مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا پیازداغ و آب را بیفزائید و با حرارت متوسط مرغ را بپزید تا جائیكه پس از پختن یكدوم پیمانه آب داشته باشد.
در این میان آلوی خیسانده را همراه با 1 پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. شكر و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد و غلیظ شود. اكنون پیازداغ (اضافی) و دانههای انار را اضافه كنید و بگذارید آب خورش كشیده شود. حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و مخلوط آلو را با باقیمانده آب مرغ مخلوط كنید و روی مرغ بریزید.
یادآوری: شما میتوانید اناردون پهلو را با بوقلمون، اردك و یا مرغابی تهیه كنید.