Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:35

31
مرداد
اناردون پهلو

اناردون پهلو

مرغ را پاك كنید، بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آن‌گاه مخلوط نمك، فلفل و زردچوبه را به داخل شكم و اطراف مرغ بمالید. سپس روغن را در قابلمه نچسب و مناسبی بریزید.

ملیحه صمدی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

مرغ                               1 عدد (2 كیلوگرم)

نمك‌وفلفل                      به میزان لازم

زردچوبه                         1 قاشق چایخوری

روغن                            5 قاشق سوپخوری

پیازداغ                           5 قاشق سوپخوری

آب                                3 پیمانه (700 میلی‌لیتر)

آلو برقانی                      500 گرم

شكر                             3 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده غلیظ      1 قاشق سوپخوری

پیازداغ (اضافی)             5 قاشق سوپخوری

دانه‌های انار‌ترش           2 - 2/5 پیمانه  (حدود 400 گرم)

روش تهیه اناردون پهلو

مرغ را پاك كنید، بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آن‌گاه مخلوط نمك، فلفل و زردچوبه را به داخل شكم و اطراف مرغ بمالید. سپس روغن را در قابلمه نچسب و مناسبی بریزید و روی اجاق‌داغ كنید و مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا پیازداغ و آب را بیفزائید و با حرارت متوسط مرغ را بپزید تا جائیكه پس از پختن یك‌دوم پیمانه آب داشته باشد.

در این میان آلوی خیسانده را همراه با 1 پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. شكر و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد و غلیظ شود. اكنون پیازداغ (اضافی) و دانه‌های انار را اضافه كنید و بگذارید آب خورش كشیده شود. حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و مخلوط آلو را با باقیمانده آب مرغ مخلوط كنید و روی مرغ بریزید.

یادآوری: شما می‌توانید اناردون پهلو را با بوقلمون، اردك و یا مرغابی تهیه كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با انار، تهیه اناردون پهلو، تهیه اناردون، اناردون پهلو، آموزش اناردون پهلو، اناردون تعداد بازديد: 1152 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز