Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:50

31
مرداد
باقلاقاتق (خورش گل در چمن)

باقلاقاتق (خورش گل در چمن)

پاچه باقلا را از شب قبل بخیسانید و پوستش را بگیرید. آن‌گاه روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

پاچه باقلا (باقلای مخصوص شمال)     250 گرم

روغن مایع                                     100 میلی‌لیتر

سیر له كرده                                  1 بوته

زردچوبه                                        1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                                   به میزان لازم

شوید خشك                                  5 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                                        4 -6 عدد

 روش تهیه باقلاقاتق (خورش گل در چمن)

پاچه باقلا را از شب قبل بخیسانید و پوستش را بگیرید. آن‌گاه روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا زردچوبه و باقلا را اضافه كنید و 5 - 8 دقیقه تفت دهید. اكنون شوید را بیفزائید، اندكی تفت دهید و به مقدار كافی آب روی باقلا بریزید و بگذارید بپزد ولی له نشود!

اینك قدری نمك و فلفل درون خورش بریزید و حفره‌هائی در آن ایجاد كنید. تخم‌مرغ‌ها را درون این حفره‌ها بشكنید و در قابلمه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها با حرارت ملایم بپزند و خورش جا بیفتد. آن‌گاه خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو‌ میل كنید.

یادآوری: معمولا برای هر نفر یك تخم‌مرغ در نظر گرفته می‌شود.

 

برچسب ها: باقلاقاتق، روش تهیه باقلاقاتق، آموزش باقلاقاتق، مواد لازم باقلاقاتق، تهیه باقلاقاتق، آشپزی با باقلاقاتق تعداد بازديد: 713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز