پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم
تخم گشنیز 50 گرم
رازیانه 30 گرم
زیره سبز 30 گرم
تخم شنبلیله 15 گرم
فلفل سبز شیرین 5 عدد
فلفل قرمز تازه 4 عدد
زنجفیل تازه و رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
سیر 2 حبه
زردچوبه 20 گرم
سركه قرمز انگور 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روغن مایع 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
نمك 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
روش تهیه رب كاری
ابتدا در تابه مناسبی، ادویههای دانهای را بریزید و آن را روی اجاق برشته كنید. آنگاه آن را خنك كنید و در آسیاب پودر نمائید.
در كاسه دستگاه غذاساز، فلفل سبز، قرمز، زنجفیل، سیر و زردچوبه را بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد له شود. حالا سركه را بیفزائید و روی اجاق به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
سپس روغن، ادویههای پودر كرده، نمك و فلفل سفید را اضافه نمائید و 15 دقیقه دیگر بجوشانید. پس از سردشدن، در شیشههای استریل بریزید و درِ آن را ببندید.
یادآوری 1: این رب را میتوان به مدت یك ماه در یخچال یا سه ماه در فریز نگهداری كرد.
یادآوری 2: این رب مخصوص غذاهائی استكه در آن از كاری استفاده میشود.