Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 10:55

25
فروردین
رب كاری

رب كاری

روش تهیه رب كاری

پوراندخت نمیرانیان

 

 

 

مواد لازم

تخم گشنیز                          50 گرم

رازیانه                                 30 گرم

زیره‌ سبز                             30 گرم

تخم شنبلیله                        15 گرم

فلفل سبز شیرین                  5 عدد

فلفل قرمز تازه                     4 عدد

زنجفیل تازه و رنده كرده        1 قاشق سوپخوری

سیر                                  2 حبه

زردچوبه                            20 گرم

سركه‌ قرمز انگور                250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

روغن مایع                        125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

نمك                              1 قاشق چایخوری

پودر فلفل سفید               1 قاشق چایخوری

روش تهیه رب كاری

ابتدا در تابه‌ مناسبی، ادویه‌های دانه‌ای را بریزید و آن را روی اجاق برشته كنید. آن‌گاه آن را خنك كنید و در آسیاب پودر نمائید.

در كاسه‌ دستگاه غذاساز، فلفل سبز، قرمز، زنجفیل، سیر و زردچوبه را بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد له شود. حالا سركه را بیفزائید و روی اجاق به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

سپس روغن، ادویه‌های پودر كرده، نمك و فلفل سفید را اضافه ‌نمائید و 15 دقیقه‌ دیگر بجوشانید. پس از سردشدن، در شیشه‌های استریل بریزید و درِ آن را ببندید.

یادآوری 1: این رب را می‌توان به مدت یك ماه در یخچال یا سه ماه در فریز نگهداری كرد.

یادآوری 2: این رب مخصوص غذاهائی استكه در آن از كاری استفاده می‌شود.

 

برچسب ها: رب، رب كاری، روش تهیه رب كاری، آموزش رب كاری، مواد لازم رب كاری، آشپزی با رب كاری، طرز تهیه رب كاری تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز