Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 08:14

25
فروردین
پلو قورمه‌سبزی

پلو قورمه‌سبزی

برنج را همراه آب و نمك بپزید، آبكشی كنید و سپس مصرف نمائید.

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت مغزران یا ماهیچه‌ بدون استخوان           600 گرم

پیاز داغ                                                       2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه                                                  به میزان لازم

زردچوبه                                                      1 قاشق چایخوری

لوبیا قرمز                                                    75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

سبزی قورمه‌‌ی سرخكرده                             300 گرم (تره، جعفری و شنبلیله)

نمك                                                          به میزان لازم

لیموعمانی خیسانده                                    4 عدد

كره                                                           100 گرم

برنج                                                         600 گرم (4 پیمانه)

روش تهیه پلو قورمه‌سبزی

گوشت خردكرده را همراه با پیازداغ تفت دهید و فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید. آن‌گاه لوبیا قرمز و به میزان كافی آب اضافه كنید و صبر كنید تا گوشت و لوبیا بپزد. سپس سبزی قورمه‌ سرخكرده، نمك و لیموعمانی را بیفزائید و بگذارید خوش كاملاً جا بیفتد.

حالا در قابلمه‌ مناسبی 20 گرم از كره را آب كنید و قورمه‌سبزی و برنج آبكشیده را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید. باقیمانده‌ كره را روی پلو بدهید و آن را 30 دقیقه دم كنید. اكنون پلو قورمه‌سبزی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و یا برای نذری دادن از آن استفاده كنید.

یادآوری: برنج را همراه آب و نمك بپزید، آبكشی كنید و سپس مصرف نمائید.

 

برچسب ها: پلو قورمه‌سبزی، آموزش پلو قورمه‌سبزی، روش تهیه قرمه سبزی، مواد لازم قرمه سبزی، قرمه سبزی، طرز تهیه قرمه سبزی تعداد بازديد: 835 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز