اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
گوشت مغزران یا ماهیچه بدون استخوان 600 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
لوبیا قرمز 75 گرم (یكدوم پیمانه)
سبزی قورمهی سرخكرده 300 گرم (تره، جعفری و شنبلیله)
نمك به میزان لازم
لیموعمانی خیسانده 4 عدد
كره 100 گرم
برنج 600 گرم (4 پیمانه)
روش تهیه پلو قورمهسبزی
گوشت خردكرده را همراه با پیازداغ تفت دهید و فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید. آنگاه لوبیا قرمز و به میزان كافی آب اضافه كنید و صبر كنید تا گوشت و لوبیا بپزد. سپس سبزی قورمه سرخكرده، نمك و لیموعمانی را بیفزائید و بگذارید خوش كاملاً جا بیفتد.
حالا در قابلمه مناسبی 20 گرم از كره را آب كنید و قورمهسبزی و برنج آبكشیده را لابهلای هم در قابلمه بریزید. باقیمانده كره را روی پلو بدهید و آن را 30 دقیقه دم كنید. اكنون پلو قورمهسبزی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و یا برای نذری دادن از آن استفاده كنید.
یادآوری: برنج را همراه آب و نمك بپزید، آبكشی كنید و سپس مصرف نمائید.