Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:31

5
اردیبهشت
ترشی گل‌كلم هندی

ترشی گل‌كلم هندی

روش تهیه ترشی گل‌كلم هندی

سحر سامانی

 

 

مواد لازم برای حدود 2 كیلو و 250 گرم

گل‌كلم خردكرده                               1 بوته درشت

پیاز پوست‌كنده                                10 عدد ریز

مخلوط سبزی خردكرده                     900 گرم (كدوسبز، لوبیا سبز، هویج، ...)

نمك دریا                                         60 گرم

آرد                                                2 قاشق سوپخوری

شكر ریز                                         225 گرم

زردچوبه                                         1 قاشق سوپخوری

پودر خردل                                      1 قاشق چایخوری

سركه                                           900 میلی‌لیتر

روش تهیه ترشی گل‌كلم هندی

گل كلم، پیاز و مخلوط سبزی را در ظرف شیشه‌ای مناسبی بریزید. نمك دریا را در یك لیتر و 200 میلی‌لیتر آب حل كنید و به مخلوط سبزی بیفزائید. آن‌گاه بشقاب سنگینی روی مخلوط سبزی قرار دهید تا كاملاً در آب نمك غوطه‌ور شوند و 24 ساعت در آب نمك بمانند.

روز بعد این مخلوط را در صافی بریزید و با آب سرد آبكشی كنید. حالا در قابلمه‌ بزرگی آب بریزید و مخلوط سبزی را به آن بیفزائید و 2 دقیقه حرارت دهید. اكنون مخلوط سبزی را در ظرفی محتوی آب سرد بریزید و كنار بگذارید. در این میان آرد، شكر، زردچوبه و پودر خردل را در كاسه‌ مناسبی بریزید و قدری سركه به آن بیفزائید تا خمیر شود.

سپس این مخلوط را همراه با باقیمانده‌ سركه درون قابلمه‌ی مناسبی كه بهتر است از جنس استیل باشد، بریزید و روی اجاق بجوشانید. پیوسته آن را هم بزنید تا حباب‌های ایجاد شده بر روی سس از بین برود. سپس حرارت را كم كنید و سس را 15 دقیقه‌ دیگر بجوشانید.

اكنون مخلوط سبزی را به سس فراهم‌كرده بیفزائید و هم بزنید تا سبزی با سس مخلوط شود. اینك ترشی را در شیشه‌ استریل كرده‌ گرم بریزید و درش را محكم ببندید و در جای خنك و تاریك نگه دارید تا بعد از یك ماه آماده‌ مصرف شود. پس از باز كردن در شیشه‌ ترشی حتماً آن را در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این ترشی تا 6 ماه قابل مصرف است.

 

برچسب ها: ترشی، آموزش ترشی، گل کلم، مواد لازم ترشی، ترشی گل کلم، ترشی هندی، روش تهیه ترشی، ترشی و گل کلم تعداد بازديد: 1189 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز