Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:38

5
اردیبهشت
عدس‌ پلوی هندی

عدس‌ پلوی هندی

روش تهیه عدس‌ پلوی هندی

فاطمه درویش

 

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر

عدس قرمز (دال عدس)                           200 گرم (1 پیمانه)

روغن مایع                                            3 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خردكرده                                    1 عدد متوسط (150 گرم)

سیر له‌كرده                                         2 حبه

فلفل سبز تند (چیلی) ریز خردكرده          2 عدد ریز

زنجفیل رنده كرده                                 2 قاشق چایخوری

زردچوبه                                             یك‌دوم قاشق چایخوری

زیره                                                  1 قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا                               یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز                                       1 قاشق چایخوری

چوب دارچین                                     1 تكه

ادویه كاری                                       1 قاشق چایخوری

نمك                                               2 قاشق چایخوری

برنج باسماتی شسته شده              300 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

كشمش خیسانده                           170 گرم

آب داغ                                           1 لیتر (4 پیمانه)

آبلیمو                                           1 قاشق سوپخوری

بادام زمینی بو داده                         75 گرم

روش تهیه عدس‌ پلوی هندی

دال عدس را در ظرف مناسبی بریزید، به میزان كافی آب سرد به آن بیفزائید و یك ساعت بخیسانید. آن‌گاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس پیاز، سیر، چیلی، زنجفیل، ادویه‌ها و نمك را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی‌ رنگ و عطر ادویه‌ها بلند شود.

حالا دال عدس، برنج، كشمش و آب داغ را هم درون قابلمه بریزید، درش را بگذارید و عدس پلو را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه برنج بپزد و نرم شود، بجوشانید. اكنون قابلمه را از روی اجاق بردارید و چوب دارچین را از داخل پلو در آورید.

سپس آبلیمو را به پلو بیفزائید، در قابلمه را ببندید و 5 دقیقه صبر كنید. اینك بادام زمینی را درون پلو بریزید و مخلوط كنید و عدس پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: عدس پلو، آشپزی با عدس، عدس پلوی هندی، روش تهیه پلوی هندی، آموزش عدس پلو، مواد لازم عدس پلو، پلوی هندی تعداد بازديد: 716 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز