فاطمه درویش
مواد لازم برای 4- 6 نفر
عدس قرمز (دال عدس) 200 گرم (1 پیمانه)
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط (150 گرم)
سیر لهكرده 2 حبه
فلفل سبز تند (چیلی) ریز خردكرده 2 عدد ریز
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا یكدوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
چوب دارچین 1 تكه
ادویه كاری 1 قاشق چایخوری
نمك 2 قاشق چایخوری
برنج باسماتی شسته شده 300 گرم (یك و یكدوم پیمانه)
كشمش خیسانده 170 گرم
آب داغ 1 لیتر (4 پیمانه)
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
بادام زمینی بو داده 75 گرم
روش تهیه عدس پلوی هندی
دال عدس را در ظرف مناسبی بریزید، به میزان كافی آب سرد به آن بیفزائید و یك ساعت بخیسانید. آنگاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس پیاز، سیر، چیلی، زنجفیل، ادویهها و نمك را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ و عطر ادویهها بلند شود.
حالا دال عدس، برنج، كشمش و آب داغ را هم درون قابلمه بریزید، درش را بگذارید و عدس پلو را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه برنج بپزد و نرم شود، بجوشانید. اكنون قابلمه را از روی اجاق بردارید و چوب دارچین را از داخل پلو در آورید.
سپس آبلیمو را به پلو بیفزائید، در قابلمه را ببندید و 5 دقیقه صبر كنید. اینك بادام زمینی را درون پلو بریزید و مخلوط كنید و عدس پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.